Antena 3 CNN Alegeri locale 2024 Sebastian Burduja: "Am votat pentru toţi bucureştenii care ştiu că acest oraş merită mult mai mult"

Sebastian Burduja: "Am votat pentru toţi bucureştenii care ştiu că acest oraş merită mult mai mult"

Candidatul PNL la Primăria Capitalei i-a îndemnat pe oameni să iasă la vot

sebastian burduja alegeri locale 2024
Sebastian Burduja: "Am votat pentru schimbare. Am votat pentru toţi bucureştenii care ştiu că acest oraş merită mult mai mult"
de Redacția Antena 3 CNN    |    09 Iun 2024   •   10:09

Duminică, la ora 22:00, în direct la Antena 3 CNN şi pe antena3.ro veţi afla primii care sunt rezultatele alegerilor europarlamentare şi locale 2024 și datele singurului EXIT-POLL din România realizat de Curs-Avangarde.

După ce a ieșit de la secția de vot, Sebastian Burduja a făcut primele declarații referitoare la alegeri şi i-a îndemnat pe bucureşteni să iasă la vot.

"Am votat pentru schimbare. Am votat pentru toţi bucureştenii care ştiu că acest oraş merită mult mai mult şi îi chem pe toţi la vot. E un drept şi sunt convins că la finalul acestei zile vom avea cu toţii lucruri de sărbătorit şi surprize foarte plăcute pentru aces oraş şi oamenii lui minunaţi. 

Am venit cu gânduri de speranţă şi cu gânduri că, într-adevăr, merităm cu toţii mult mai mult. Am încredere în bucureşteni. Am fost în stradă în toată această perioadă, i-am văzut pe foarte mulţi dintre ei şi sunt convins, i-am simţit, că îşi doresc altceva de la acest oraş.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Nu vreau să fac alte aprecieri cu privire la contracandidaţi, dar noi chiar am fost în stradă, noi chiar am fost la foarte multe evenimente şi aşa am simţit acest sentimente de speranţă. Aceasta cred că este victoria acestei zile - speranţa din inimile bucureştenilor.

De mâine, ne apucăm de treabă, bineînţeles. Câştigăm şi luptăm în continuare", a declarat Senastian Burduja, candidatul PNL la Primăria Capitalei.

Declarații de presă susținute de președintele PNL București, Sebastian Burduja

Declarații de presă susținute de președintele PNL București, Sebastian Burduja

Publicată de Partidul Naţional Liberal pe Sâmbătă, 8 iunie 2024

×
Subiecte în articol: Sebastian Burduja alegeri locale 2024
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Instanța a decis: Andrew și Tristan Tate sunt liberi să părăsească România
x close