Antena 3 CNN Alegeri locale 2024 Prima reacție a lui Piedone, după ce a pierdut în fața lui Nicușor Dan: „Ei au ales, ei vor culege”

Prima reacție a lui Piedone, după ce a pierdut în fața lui Nicușor Dan: „Ei au ales, ei vor culege”

Liderul PUSL a transmis un mesaj după rezultatele primului exit-poll la alegerile locale 2024

BeFunky-collage (3)
de Redacția Antena 3 CNN    |    09 Iun 2024   •   23:03

Primele rezultate ale exit poll-ului CURS Avangarde arată că Nicușor Dan a câștigat Primăria Capitalei, cu un procent de 45% din voturi.

Cristian Popescu Piedone, candidatul aflat pe locul trei, le-a mulțumit bucureștenilor care l-au votat, cât și celor care nu i-au oferit votul de încredere. De asemenea, liderul PUSL l-a felicitat și pe actualul primar al Capitalei, Nicușor Dan, pentru victoria pe care a obținut-o. 

„O seară minunată pentru unii, o seară și mai minunată pentru alții. În primul rând, vreau să felicit primarul legitim al municipiului București, Nicușor Dan, pentru că are legitimitatea bucureștenilor. Ei au ales, ei vor culege. Au început a spera că se va schimba ceva acești bucureșteni. Ce au sperat? Ce au văzut în cei patru ani, sper să nu vadă și în următorii patru, anunțându-ne astăzi și acum auzindu-l pe Nicușor Dan că va face foarte multe referendumuri. Ok, dacă se va ocupa cu asta în următorii patru ani, atunci felicitări bucureșteni. 

Noi, reprezentanții Partidului Umanist Social Liberal în Consiliul General, așa cum am spus, odată cu închiderea campaniei, vom rămâne alături de cetățenii Bucureștiului, cărora le mulțumesc pentru încrederea acordată mie și Partidului Umanist Social Liberal din România, pentru votul acordat.

Le mulțumesc și celor care au ieșit la vot și nu au votat PUSL. Toamna se numără bobocii, astăzi, PUSL a intrat pe eișicherul politic adevărat. Va conta și la alegerile parlamentare, și la alegerile prezidențiale. Se vede astăzi în sondaje și se vede astăzi în opțiunea electoratului.

Vom rămâne în slujba dumneavoastră. Important e că PUSL nu și-a pierdut cetatea de la Sectorul 5.

Vlad Popescu Piedone este primarul Sectorului 5. Mulțumesc cetățenilor Sectorului 5 și, așa cum am spus, că nu am să-i dezamăgesc.

Vlad Popescu Piedone va demonstra mai mult decât mine, este mai ambițios decât mine, avaea o echipă puternică să facem din Sectorul 5 regretul bucureștenilor”, a declarat Cristian Popescu Piedone, după ce a pierdut Primăria Capitalei. 

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Putin spune că va lua „în serios” propunerile de pace ale lui Trump
x close