Antena 3 CNN Alegeri locale 2024 Rareş Bogdan: "Am votat cu gândul la viaţa românilor şi pentru o Românie puternică în Europa"

Rareş Bogdan: "Am votat cu gândul la viaţa românilor şi pentru o Românie puternică în Europa"

Europarlamentarul estimează că prezenţa la urne va ajunge la 50%.

rares bogdan antena 3 cnn
Rareş Bogdan: "Am votat cu gândul la viaţa românilor şi pentru o Românie puternică în Europa"
de Milena Niță    |    09 Iun 2024   •   11:16

Europarlamentarul Rareş Bogdan, prim-vicepreşedinte PNL, a declarat că a votat cu gândul la „viaţa românilor de peste tot", inclusiv a celor din diaspora, pe care-i aşteaptă să se întoarcă acasă, într-o Românie care să arate "ca afară".

Duminică, la ora 22:00, în direct la Antena 3 CNN şi pe antena3.ro veţi afla primii care sunt rezultatele alegerilor europarlamentare şi locale 2024 și datele singurului EXIT-POLL din România realizat de Curs-Avangarde.

De asemenea, Bogdan spune că a votat pentru „administraţii locale de succes" şi o „Românie puternică în Europa".

„Am votat pentru o Românie care să arate ca afară, cu gândul la administrații locale de succes și am votat pentru o Românie puternică în Europa, o Românie care să fie una dintre marile revelații ale următorilor 10 ani pe continentul european, o Românie care știe să și aprecieze forța, care știe să își aprecieze locul în Europa și care nu se va mai lăsa niciodată umilită și va fi cea care va da semnalul puterii într-un continent care are nevoie mai mult decât oricând de creștinism, de patrioți și de oameni serioși și muncitori așa cum sunt românii”, a spus Rareș Bogdan, duminică, la ieşirea de la urne.

Acesta a adăugat că a votat pentru familii, „pentru o familie tradițională, pentru copii crescuți în spiritul libertății, dar și al respectului pentru valori și tradiții”.

„Am votat pentru o Românie care va fi din ce în ce mai puternică", a conchis Rareş Bogdan.

„Vă spun sincer că atunci când am luat această hotărâre am avut oarecare emoţii împreună cu colegii mei, dar, iată, că hotărârea a fost una foarte inteligentă deoarece cadrul de reprezentare este mare. 

Văd că prezenţa la vot este una foarte bună, atât aici, cât şi în diaspora, şi asta arată respectul pentru democraţie al tuturor românilor. 

Deci, merge bine procesul electoral până acum, să sperăm că nu vor exista incidente şi diseară vom putea să facem toate analizele necesare. Important este să avem gândul cel bun, să credem în Dumnezeu, în familia creştină şi în forţa românilor", a declarat el.

Întrebat ce prezență la urne estimează Rareș Bogdan a precizat că prezența „va sări” de 7 milioane de alegători, undeva peste 40%-45%, poate chiar 50%.

„Va fi peste 40%-45%, poate 50%. Sper ca şi cei din Diaspora să se mobilizeze, să fie din ce în ce mai mulţi, va fi peste jumătate de milion în Diaspora, restul în ţară", este de părere Rareş Bogdan.

×
Subiecte în articol: Rareș Bogdan alegeri locale 2024
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Statul a îndatorat fiecare român cu 5.400 e euro. Ce a făcut cu banii
x close