Antena 3 CNN Alegeri locale 2024 PSD Olt: "Emil Moț va obține victoria în Slatina, cu 57% din voturi, conform unui sondaj"

PSD Olt: "Emil Moț va obține victoria în Slatina, cu 57% din voturi, conform unui sondaj"

Filiala PSD Olt transmite că, potrivit unui sondaj recent realizat de Psiho Global Consult, candidatul la primărie Emil Moț va obține victoria în Slatina, cu 57% din voturi.

emil mot primar slatina
PSD Olt: "Emil Moț va obține victoria în Slatina, cu 57% din voturi, conform unui sondaj"
de Mia Lungu    |    04 Iun 2024   •   12:38

"Emil Moț va obține victoria cu 57% din voturi, conform unui sondaj asumat și realizat de o instituție respectată și specializată în măsuratori sociologice, Psiho Global Consult, pe un eșantion de 1000 de chestionare completate între 25-27 aprilie.", transmite organizația PSD Olt. 

"Într-un articol plătit de PNL Olt, apare un sondaj nerealizat, necomandat și neasumat de nicio casă de sondare a opiniei publice, care minte despre șansele unui agitator de profesie.

PSD Olt pune la dispoziția publicului, sondajul real cu intenția de vot a slătinenilor, pentru o informare corectă și pentru a combate un alt fake-news marca PNL Olt.", au mai transmis social democrații.

? #Emil_Moț va obține #victoria cu 57% din voturi, conform unui sondaj asumat și realizat de o instituție respectată și...

Posted by PSD Olt on Monday 3 June 2024

Material susținut de PSD.

×
Subiecte în articol: PSD Emil Moţ Slatina sondaj primarie candidat
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Partidul Laburist obține o victorie zdrobitoare la alegerile din Marea Britanie
x close