Antena 3 CNN Alegeri locale 2024 Primarul PSD din comuna Redea îl acuză pe candidatul PNL la primărie că l-a bătut pe stradă

Primarul PSD din comuna Redea îl acuză pe candidatul PNL la primărie că l-a bătut pe stradă

Dan Bălă, primarul PSD din comuna Redea, judeţul Olt, îl acuză pe Sorin Ciocîrlie, candidatul PNL la primărie, că l-a bătut pe stradă.

de Redacția Antena 3 CNN    |    15 Mai 2024   •   09:40

Dan Bălă (foto), primarul comunei Redea din Olt, a scris într-o postare pe Facebook că a fost bătut şi înjurat de contracandidatul său la alegerile locale din 9 iunie 2024.

Primarul a povestit că se afla pe o stradă din comună, atunci când Sorin Ciocîrlie, candidatul PNL pentru funcţia de primar, a început să îl înjure şi să îl lovească.

"Dragi cetățeni ai comunei Redea, vreau doar să vă transmit că sunt bine și că după efectuarea tuturor procedurilor medicale ce se impun, în cazuri de politraumatisme craniene, am fost externat din Spitalul Municipal Caracal, iar acum mă aflu acasă la Redea!

Pentru cei dintre dumneavoastră care nu ați aflat încă și vă întrebați de ce fac aceste precizări vă comunic doar că azi în timp ce mă aflam pe strada Sârbeniei pentru a pregăti începerea proiectelor de asfaltare, șanțuri-podețe și piste de biciclete din comuna noastră, am fost agresat fizic, lovit și înjurat de candidatul PNL la funcția de primar al comunei Redea!

Așa a înțeles Sorin Ciocîrlie și PNL-ul de la Redea că se dezvoltă o comunitate, prin scandal zilnic, lovirea cetățenilor și jignirea lor!

Cât despre mine stați liniștiți, mă odihnesc în noaptea aceasta și de mâine mă întorc din nou pe străzile comunei să continuăm proiectele de dezvoltare ale comunei!

Seară liniștită tuturor! Doamne ajută!", a scris Dan Bălă în postarea de pe Facebook.

Dragi cetățeni ai comunei Redea, vreau doar să vă transmit că sunt bine și că după efectuarea tuturor procedurilor...

Publicată de Dan Bălă pe Marţi, 14 mai 2024

×
Subiecte în articol: Redea Olt PSD PNL alegeri locale 2024
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
O fată de 17 ani și un tânăr de 24, găsiți morți într-un hotel din București
x close