Antena 3 CNN Alegeri locale 2024 PNL şi-a lansat candidaţii din Ialomiţa la alegerile locale din 9 iunie 2024

PNL şi-a lansat candidaţii din Ialomiţa la alegerile locale din 9 iunie 2024

Filiala PNL Ialomiţa şi-a lansat candidaţii pentru cele mai importante funcţii din judeţ. Dragoş Soare este candidatul pentru Primăria Slobozia, iar Costin Telehuz va candida la Consiliul Judeţean Ialomiţa. La eveniment au participat atât Nicolae Ciucă, preşedintele partidului cât şi Lucian Bode, secretarul general PNL.

de Georgiana Adam    |    16 Mai 2024   •   09:27

"Avem mare încredere în cei doi candidaţi ai noştri, şi în Dragoş Soare, şi în Costin Telehuz. Avem încredere în echipa noastră de primari şi candidaţi la primărie, în echipele care constituie sau sunt înscrise pe listele la Consiliul Local şi Consiliul Judeţean. Sunt oameni care vor să facă ceva pentru Ialomiţa", a fost mesajul transmis de Nicolae Ciucă, preşedintele PNL.

Totodată, Lucian Bode a declarat că după patru ani de administraţie liberală, oraşul Slobozia arată din ce în ce mai bine.

"Oamenii au văzut diferenţa între administraţiile conduse de alţii şi cele liberale. Iar cel mai elocvent exemplu este, aici, în Slobozia. După patru ani de administraţie liberală, proiectele au fost deblocate, administraţia anchilozată a fost pusă în mişcare şi dintr-un oraş cu puţine perspective, sub o administraţie nepăsătoare faţă de comunitate, iată că oraşul are un alt dinamism şi arată din ce în ce mai bine", a declarat şi Lucian Bode, secretarul general al PNL.

Mi-au fost aseară alături colegii din Partidul Național Liberal la momentul oficial de lansare a candidaturii pentru al...

Publicată de Dragos Soare pe Miercuri, 15 mai 2024

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Avertizare meteo imediată Cod Roșu de ploi torențiale. Lista localităților afectate
x close