Antena 3 CNN Alegeri locale 2024 S-a stabilit ordinea candidaților pe buletinul de vot, la alegerile locale pentru Primăria București. Locurile ocupate de Gabriela Firea și Nicușor Dan

S-a stabilit ordinea candidaților pe buletinul de vot, la alegerile locale pentru Primăria București. Locurile ocupate de Gabriela Firea și Nicușor Dan

Biroul Electoral al Municipiului Bucureşti a stabilit ordinea candidaților la PMB, pe buletinul de vot pentru alegerile din 9 iunie.

lista candidati alegeri
S-a stabilit ordinea partidelor pe buletinul de vot pentru Primăria București. Candidatul care ocupă primul loc Sursa foto: Hepta | Mediafax Foto / Emanuel Titus iliesi
de Redacția Antena 3 CNN    |    12 Mai 2024   •   20:40

Biroul Electoral al Municipiului Bucureşti a tras la sorți ordinea în care se vor afla candidații pe buletinul de vot de la alegerile locale din Capitală.

Astfel, potrivit tragerii la sorţi, pe primul loc pe buletinul de vot la Primăria Generală se află Gabriela Firea, primul loc ocupându-l PSD pe lista pentru CGMB.

Pe locul doi pentru CGMB se află Partidul Naţional Liberal, iar pe buletinul pentru Primăria Capitalei, pe locul doi se află candidatul Sebastian Burduja.

Pe locul trei pentru CGMB se poziţionează Alianţa pentru Unirea Românilor şi pe locul trei la Primăria Generală candidatul formaţiunii, Mihai Enache.

Pe locul patru pe buletinul de vot la CGMB este Alternativa Dreaptă (AD), iar pentru primărie candidatul Dorin Iacob. Pe locul cinci este SOS România, pentru Primărie fiind candidatul Diana Iovanovici-Şoşoacă.

Locul șase pe buletinul de vot la CGMB îl ocupă Partidul Umanist Social Liberal, iar pentru Primăria Capitalei, candidatul formaţiunii, Cristian Popescu Piedone.

Pe locul șapte pe buletinul de vot, pentru CGMB, este Alianţa Dreapta Unită, iar pe locul opt se află Partidul Ecologist.

Candidatul formaţiunii la Primăria Capitalei, Alexandru Pânişoară, se află pe locul șapte pe buletinul de vot pentru alegerea primarului.

Partidul REPER se află pe locul nouă pe buletinul de vot, pentru alegerea consilierilor generali.

Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, se află pe locul opt pe lista pentru Primăria Capitalei, ca independent, iar pe locul nouă se află un alt candidat independent, Filip Constantin Titian, potrivit News.ro.

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close