Antena 3 CNN Alegeri locale 2024 Oamenii leşină la depunerea sacilor cu voturi. Stau în căldură infernală, fără ca nimeni să le ofere un pahar cu apă

Oamenii leşină la depunerea sacilor cu voturi. Stau în căldură infernală, fără ca nimeni să le ofere un pahar cu apă

E scandal la Birourile electorale din Bucureşti şi din ţară

ambulanta
Oamenii leşină la depunerea voturilor. Stau în căldură infernală, fără ca nimeni să le ofere un pahar cu apă
de Redacția Antena 3 CNN    |    10 Iun 2024   •   16:29

Haos la depunerea sacilor cu voturi la birourile electorale din Bucureşti şi din ţară. Ambulanţe pentru victime multiple au fost trimise la sediul Biroului Electoral Sector 2 unde mai mulţi preşedinti ai secţiilor de votare au leşinat în timp ce aşteptau să depună sacii cu voturi.

Oamenii se plâng de condiţii inumane: căldură infernală, fără ca nimeni să le ofere un pahar cu apă. 

Probleme au fost şi în ţară, la mai multe birouri electorale.

„Oboseala îşi spune cuvântul, toţi suntem obosiţi. Ce sa facem? Răbdăm... Îşi cam bat joc de noi”, spune un bărbat din Caraş-Severin.

Şi o femeie din Timişoara a fost luată de ambulanţă după ce a leşinat la predarea sacilor cu voturi.

Intervin ambulanţe. Oamenii leşină la depunerea voturilor

„Condiţii groaznice sunt. Toţi suntem obosiţi, dar un om care vine să faca aşa ceva pentru primar, pentru europarlamentare, am ajuns aici cu tensiune am intrat şi eu la salvare cu tensiune”, spune revoltată o altă femeie din Timiş.

România se topeşte la peste 40 de grade Celsius.

În România, astăzi, 10 iunie 2024, potrivit meteorologilor ANM, au fost resimțite la ora 14.00 temperaturi de 40 de grade Celsius în mai multe orașe.

Capitala s-a topit la propriu la orele prânzului, unde termometrele au indicat 40 de grade. Soarele arzător a transformat străzile în cuptoare greu de suportat. În multe autobuze şi tramvaie era mult mai cald decât pe stradă.

În Giurgiu a fost resimţită cea mai ridicată temperatură -  41 de grade Celsius. În Bucureşti, au fost resimțite 40 de grade Celsius, la fel şi în Turnu Măgurele, Alexandria, Olteniţa şi Urziceni.

Termometrele au indicat 39 de grade Celsius la Călăraşi, Galaţi, Brăila şi Ploieşti

În acelaşi timp, meteorologii au emis un cod portocaliu de instabilitate atmosferică accentuată, cu vijelii puternice şi grindină, pentru aproape jumătate de ţară, valabil în intervalul 10 iunie, ora 15:00 – 10 iunie, ora 23:00.
 

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Instanța a decis: Andrew și Tristan Tate sunt liberi să părăsească România
x close