Antena 3 CNN Alegeri locale 2024 O femeie din Dolj a fost reţinută după ce l-a mușcat de mână pe polițistul de la secția de votare

O femeie din Dolj a fost reţinută după ce l-a mușcat de mână pe polițistul de la secția de votare

Femeia era supărată că polițistul a dat cu spray lacrimogen înspre concubinul ei.

O femeie din Dolj a fost reţinută după ce l-a mușcat de mână pe polițistul de la secția de votare
O femeie din Dolj l-a mușcat de mână pe polițistul de la secția de votare
de Laura Dinu    |    09 Iun 2024   •   18:25

Update 18:20: Femeia care l-a muşcat de mână pe agentul de poliţie aflat în serviciul de protecţie la secţia de votare  nr. 299 Cerăt a fost reţinută pentru 24 de ore, fiind acuzată de ultraj.

Ştirea iniţială:

Soțul femeii a devenit recalcitrant în timp ce își aștepta rândul la vot, motiv pentru care agentul de poliție a folosit spray-ul lacrimogen. 

”În cursul zilei de 09 iunie, la Secția de votare nr. 299 Cerăt, județul Dolj, agentul de poliție aflat în serviciul de protecție la secția de votare a intervenit pentru menținerea ordinii publice, dat fiind faptul că se crease îmbulzeală la intrare.

La un moment dat, unul dintre bărbaţii aflaţi în grup a devenit recalcitrant, fapt pentru care a fost folosit sprayul iritant lacrimogen din dotare.

De asemenea, concubina bărbatului în cauză s-a apropiat de polițist și l-a mușcat de mână, fără a fi nevoie de îngrijiri medicale.

A fost informată unitatea de parchet competentă în vederea continuării cercetărilor sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj, cele două persoane fiind în custodia polițiștilor.

Totodată, a fost dispusă înlocuirea agentului de poliție din serviciul de protecție”, se arată în comunicatul poliției.

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Rămâne Iordănescu selecţioner, după eliminarea de la EURO 2024?
x close