Antena 3 CNN Alegeri locale 2024 Nicușor Dan a venit cu taxiul la Primărie, să aștepte rezultatul alegerilor: "Am lucrat cinci ore la un discurs de o pagină"

Nicușor Dan a venit cu taxiul la Primărie, să aștepte rezultatul alegerilor: "Am lucrat cinci ore la un discurs de o pagină"

Primarul Bucureștiului a sosit cu taxiul la Primăria Generală

Nicu
de Robert Kiss    |    09 Iun 2024   •   21:53

La ora 22 Antena 3 CNN prezintă datele exit-poll-ului.

Cu aproximativ o oră și 10 minute înaintea acestui moment, candidatul susținut de Alianța Dreapta Unită a ajuns la sediul municipalității și a mărturisit că a discutat cu șoferul de taxi despre rezultatul votului.

"Mi-a spus că avem șanse mari să câștigăm", a rezumat el discuția din mașină.

Primarul general a precizat că vine de acasă și că și-a petrecut după-amiaza scriindu-și, singur, discursul de după închiderea urnelor, când românii vor cunoaște primele estimări ale votului pe baza exit poll-ului.

"Am crezut că o să-mi ia o oră, discursul, și mi-a luat cinci (...) Bucureștiul e prea liber (din punct de vedere al traficului, n.r.) pentru ce-mi doream eu să fie. M-am temut că lumea o să plece la mare și că o să uite să vină la vot. Dar sunt optimist. Sunt mulțumit de informațiile pe care le am, în legătură cu rezultatul votului", a declarat Dan.

El a dezvăluit, în premieră, că discursul la care a lucrat cinci ore se întinde pe o pagină.

×
Subiecte în articol: alegeri locale 2024 Nicușor Dan
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Noua gafă a lui Biden, virală pe internet. Ce a citit de pe prompter
x close