Antena 3 CNN Alegeri locale 2024 Nicușor Dan, despre rețeta succesului la PMB: „Eu am încercat să comunic onest ceea ce am făcut”

Nicușor Dan, despre rețeta succesului la PMB: „Eu am încercat să comunic onest ceea ce am făcut”

Primarul în funcție al Capitalei spune că se aștepta să obțină un procent de 40%.

nicusor dan alegeri locale 2024
Nicușor Dan, despre rețeta succesului la PMB: „Eu am încercat să comunic onest ceea ce am făcut”
de Redacția Antena 3 CNN    |    10 Iun 2024   •   18:16

În urma alegerilor locale de duminică, 9 iunie, Nicușor Dan a reușit să-i învingă pe Gabriela Firea, candidatul din partea PSD, Cristian Popescu Piedone, din partea PUSL, şi Sebastian Burduja (PNL).

Nicușor Dan îşi va petrece şi următorii patru ani în fruntea Primăriei Capitalei.

Întrebat care este rețeta succesului după ce a câştigat cursa electorală pentru cel de-al doilea mandat, primarul în funcție susține că a ales să fie onest pe tot parcursul campaniei și le-a arătat cetățenilor tot ceea ce a realizat, dar și ce erori a făcut de-a lungul timpului.

„Eu am încercat să comunic onest ceea ce am făcut, inclusiv erorile pe care le-am făcut în acest mandat, să comunic bucureștenilor ce se putea face, lucrurile așa cum erau și cum le-am preluat și eu cred că oamenii au apreciat această onestitate, tipul acesta de a face politică în care spui ce se poate și nu se poate face. Mai departe de atât, vreau să mulțumesc tuturor celor care au venit la vot”, a declarat Nicușor Dan, în direct, la Antena 3 CNN.

De asemenea, Nicușor Dan susține că se aștepta la un scor de 40%.

„Binînțeles, suntem oameni în politică, ne uităm la sondaje, mai vorbim între noi, de sondajele pe care le are fiecare. Deci, se contura o victorie cumva un 40% la 25%, dar aceasta este matematică dinainte de ziua alegerilor.

Ziua alegerilor e cea importantă, în care oamenii trebuie să se deplaseze până la secția de votare și de aia vreau să mulțumesc tuturor celor care au făcut efortul acesta”, a mai spus Nicușor Dan, primarul Capitalei.

Nicușor Dan a fost votat de 46,9% dintre alegători, în timp ce Gabriela Firea a obținut un procent de 22,4%, după numărarea a 72,5% dintre voturi.

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Geoană, la un pas de a intra în cursa pentru prezidențiale
x close