Antena 3 CNN Alegeri locale 2024 Nicolae Ciucă, în faţa candidaţilor PNL Galaţi: "Cer filialei să asigure cel mai bun scor din istoria sa"

Nicolae Ciucă, în faţa candidaţilor PNL Galaţi: "Cer filialei să asigure cel mai bun scor din istoria sa"

Nicolae Ciucă i-a îndemnat pe liberalii de la PNL Galaţi să meargă din uşă în uşă şi să prezinte oamenilor faptele lor. "Local, trebuie să duceţi o bătălie cu cei care se cred eterni la butoanele puterii", a transmis secretarul general al PNL, Lucian Bode.

de Redacția Antena 3 CNN    |    14 Mai 2024   •   21:15

"Pentru a putea în continuare ca PNL să îşi asume rolul de garant al libertăţii, echilibrului, cer filialei din Galaţi să asigure cel mai bun scor din istoria sa", a mai spus preşedintele PNL.

"Avem nevoie de dumneavoastră să mergeți din ușă în ușă, din stradă în stradă, alături de toți cei care au făcut lucruri în viața lor și să spuneți ce face PNL, nu ce zice.

Le puteți da exemplele localităţilor cu administrație liberală, unde se vede diferența. Este simplu, este o chestiune de mesaj, nu ne trebuie altceva", a spus Nicolae Ciucă

"Pe 9 iunie seara, dincolo de bucuria victoriei, vreau foarte mult să ne bucurăm de coerenţa şi continuarea programelor noastre de sprijin a familiilor, a comunităţilor, de construirea unei Românii puternici pentru o Europă unită", a mai declarat Nicolae Ciucă.

Lucian Bode: Nimeni nu este pe viaţă într-o funcţie, nimeni nu stăpâneşte un judeţ după bunul plac

Secretarul general al Partidului Naţional Liberal (PNL), Lucian Bode, a declarat marţi, la Galaţi, că "nimeni nu este pe viaţă într-o funcţie, nimeni nu stăpâneşte un judeţ după bunul plac" şi le-a transmis liberalilor gălăţeni că trebuie să ducă o bătălie "cu cei care se cred eterni la butoanele puterii".

"Este misiunea, datoria noastră să îi facem pe români să aibă mai multă încredere în noi şi vom reuşi dacă suntem serioşi, dacă suntem autentici şi venim cu proiecte de valoare şi oameni credibili în faţa lor. Obiectivul nostru este unul dublu pentru alegerile din 9 iunie. Pe de o parte, să avem o administraţie locală liberală extinsă şi întărită, atât în Moldova, Banat şi Ardeal, cât şi în Muntenia, Oltenia şi Dobrogea, dar să fie condusă această administraţie, cele mai multe să fie conduse de către Partidul Naţional Liberal. În al doilea rând, o dreaptă puternică în Uniunea Europeană, cu valori consolidate şi apropiate de cetăţeni, familii, antreprenori şi comunităţi", a afirmat Lucian Bode.

Liderul liberal a adăugat că "nimeni nu este pe viaţă într-o funcţie, nimeni nu stăpâneşte un judeţ după bunul plac".

"Galaţiul liberal se construieşte cu seriozitate, cu pricepere, cu determinare. Se poate mai mult şi mai bine şi în Galaţi, iar voi sunteţi singura alternativă la actuala administraţie locală", a mai spus Bode.

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close