Antena 3 CNN Alegeri locale 2024 Nicolae Ciucă, în aşteptarea rezultatelor exit-poll-ului: „Pai de ce să nu fiu fericit?”

Nicolae Ciucă, în aşteptarea rezultatelor exit-poll-ului: „Pai de ce să nu fiu fericit?”

La ora 22 Antena 3 CNN prezintă datele exit-poll-ului

PNL
de Sabrina Preda    |    09 Iun 2024   •   20:48

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, este încrezător că PNL poate să îşi atingă obiectivele la alegerile locale. Acesta a declarat, duminică, la Antena 3 CNN că este fericit.

Duminică, la ora 22:00, în direct la Antena 3 CNN şi pe antena3.ro veţi afla primii care sunt rezultatele alegerilor europarlamentare şi locale 2024 și datele singurului EXIT-POLL din România realizat de Curs-Avangarde.

„De ce să nu fim fericiţi? De-o fi bine, de-o fi rău, bucuroşi le-om duce toate!”, a spus Nicolae Ciucă, cu zâmbetul pe buze.

Liderii partidelor s-au adunat la sediile centrale

Președintele PNL, Nicolae Ciucă, cu secretarul general, Nicolae Bode, si prim-vicepreședintele Rareș Bogdan se află în ședință cu organizațiile din țară. 

Sunt şedinţe tensionate şi scoruri-surpriză la numărătoarea paralelă a partidelor.

Reporterii Antena 3 CNN prezenţi la toate sediile marilor partide unde se aşteaptă anunţarea rezultatelor exit-poll-ului Avangarde au surprins atmosfera, la unii tensionată, la alții mai relaxată, în funcție de cum se prefigurează procentele fiecărui actor politic. 

”Sunt emoții”, a declarat pentru Antena 3 CNN premierul Marcel Ciolacu. 

”Mă încarc de la pești”, a mai spus liderul PSD, făcând o glumă pe seama celebrului iaz cu pești din curtea partidului. 

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Valea Oltului se închide timp de o lună, în timpul zilei
x close