Antena 3 CNN Alegeri locale 2024 Nicolae Ciucă: Dacă ar mai fi două județe ca Giurgiu în zona de sud, câștigam alegerile

Nicolae Ciucă: Dacă ar mai fi două județe ca Giurgiu în zona de sud, câștigam alegerile

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declara la Mihăileşti, la prezentarea candidaţilor partidului pentru alegerile locale, faptul că dacă ar mai exista cel puţin două judeţe în zona de sud a României ca Giurgiu, PNL nu ar avea niciun fel de teamă să nu câştige alegerile în acest an.

Nicolae Ciucă: Dacă ar mai fi două județe ca Giurgiu în zona de sud, câștigam alegerile
Nicolae Ciucă: Dacă ar mai fi două județe ca Giurgiu în zona de sud, câștigam alegerile
de Redacția Antena 3 CNN    |    31 Mai 2024   •   23:00

"Am venit cu mare încredere la Giurgiu, pentru că avem toate ingredientele să câştigăm alegerile şi nu să le câştigăm oricum, ci la un scor cât se poate de consistent (...). În top zece judeţe cele mai dezvoltate din ţară, opt au administraţie liberală (...).

PNL are toate şansele să câştige alegerile. Dacă vom mai avea încă cel puţin două judeţe pe sud ca Giurgiu, nu avem niciun fel de teamă să nu câştigăm alegerile locale în anul acesta.

Odată ce câştigăm şi o să ne stabilizăm, e clar că nu o să facem un guvern monocolor, vom avea un guvern de coaliţie, dar PNL va fi la guvernare iar prezenţa noastră la guvernare se va concretiza în continuarea programelor pe care le-am început şi care nu au altă menire decât să dezvolte România", a declarat Nicolae Ciucă.

Primarul municipiului Giurgiu, Adrian Anghelescu, candidatul PNL pentru un nou mandat la funcţia de primar al municipiului, a arătat că în primul mandat a reuşit să aducă primăria la un nivel zero al datoriilor.

×
Subiecte în articol: Nicolae Ciucă alegeri candidati Giurgiu
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Departamentul de Stat al SUA, raport despre România
x close