Antena 3 CNN Alegeri locale 2024 Nicolae Ciucă le-a mulțumit românilor pentru vot. ”Au zis nu extremismului și au votat Alianța”

Nicolae Ciucă le-a mulțumit românilor pentru vot. ”Au zis nu extremismului și au votat Alianța”

După închiderea urnelor, liderul liberal și-a sincronizat discursul cu al liderului PSD

Ciuca
de Redacția Antena 3 CNN    |    09 Iun 2024   •   23:14

Președintele PNL, Nicolae Ciucă, a salutat, duminică seara, scorul obținut de PNL la alegerile europarlamentare și locale. 

”Este o victorie a românilor care astăzi, 9 iunie, au dat o lecție de democrație și au venit în număr impresionant la vot: au votat peste 9,3 milioane de români.

Astăzi, peste 9,3 milioane de români au votat ca Partidul Național Liberal să reprezinte cea mai puternică forță politică de dreapta din România și le mulțumesc pentru asta.

De asemenea, le mulțumesc celor 54% dintre românii care au ieșit la vot pentru că au optat pentru valorile europene, au zis 'nu' extremismului și au votat Alianța. Ca atare, vreau să le mulțumesc încă o dată tuturor românilor care au ieșit la vot. Vreau să le mulțumesc tuturor românilor care au votat Partidul Național Liberal și cred în valorile Partidului Național Liberal.

Vreau să ne mulțumesc în mod deosebit membrilor activului Partidului Național Liberal, care au dat dovadă de dedicare, de mobilizare, de spirit de sacrificiu și, astfel, am reușit să obținem acest rezultat”, a spus Ciucă.

Nicolae Ciucă: "Trăim o perioadă complexă din punct de vedere securitar"

Sunt convins că vor face același lucru până când procesele verbale vor fi finalizate. Angajamentul nostru, al meu personal, al echipei PNL și al aleșilor PNL, este acela de a nu dezamăgi alegătorii și a continua să construiască și să dezvolte comunitățile. Este angajamentul nostru: așa cum am demonstrat și așa cum am vorbit despre realizările administrațiilor liberale peste tot în țară, același lucru se va întâmpla și de aici înainte.

Trăim într-o perioadă cât se poate de complexă din punct de vedere securitar, din punct de vedere economic. Avem nevoie să rămânem uniți, avem nevoie să asigurăm stabilitate și vă garantez că Partidul Național Liberal va face tot ce-i stă în putință pentru a apăra interesele românilor și valorile noastre naționale.

Ținând cont că mai avem alegeri deosebit de importante în fața noastră, mă angajez împreună cu echipa Partidului Național, să slujesc la fel de bine interesele românilor și ale României", a spus președintele PNL, Nicolae Ciucă.
 

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close