Antena 3 CNN Alegeri locale 2024 Veșnici și celebri. Marcel Muia câștigă cu 100% alegerile într-o comună din Timiș. Vasile Laba obține al șaselea mandat de primar

Veșnici și celebri. Marcel Muia câștigă cu 100% alegerile într-o comună din Timiș. Vasile Laba obține al șaselea mandat de primar

colaj foto muia laba
de Redacția Antena 3 CNN    |    11 Iun 2024   •   19:13

Marcel Muia, candidatul PSD pentru primăria comunei Chevereșu Mare, din județul Timiș, a câștigat un nou mandat de primar la alegerile locale de duminică. Acesta a fost, de altfel, singurul candidat pentru primărie și a obținut, practic, toate voturile. Un alt candidat celebru, care a obținut al șaselea mandat, este Vasile Laba.

Marcel Muia este primar din anul 2000 în comuna Chevereșu Mare din Timiș. Acesta a obținut 876 de voturi din 876 exprimate. Primarul nu a avut adversar la alegeri. 

Inițial, Marcel Muia a avut un contracandidat de la AUR, care a fost scos din cursă de BEJ în urma unei contestații privind semnăturile de susținere. 

Cazul lui Marcel Muia nu este unul singular în județ. Primarii timișeni din Birda (Marius Stoian), Giera (Radu Vicol), Pietroasa (Virgiliu Ciocea), Secaș (Simion Pop), și Valcani (Nicolae Ioan Pop) au candidat singuri.

Și primarul comunei Bistrița Bârgăului, din județul Bistrița Năsăud, Vasile Laba, a câștigat primăria localității. Laba obține astfel al șasele mandat de primar. 

Acesta a obținut aproape 70% din voturi, la mare distanță de candidatul PNL Elena Maria Pop care a avut un scor de 13%. 

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close