Antena 3 CNN Alegeri locale 2024 Marcel Ciolacu: ”Echipa PSD din Bacău a obţinut finanţarea PNRR pentru finalizarea Pavilionului Municipal de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Bacău”

Marcel Ciolacu: ”Echipa PSD din Bacău a obţinut finanţarea PNRR pentru finalizarea Pavilionului Municipal de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Bacău”

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a mulţumit colegilor social-democraţi din Bacău, pentru banii obţinuţi din PNRR pentru finalizarea Pavilionului Municipal de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Bacău.

marcel ciolacu facebook
Marcel Ciolacu: Echipa PSD din Bacău a obţinut finanţarea PNRR pentru finalizarea Pavilionului Municipal de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Bacău Sursa foto: Marcel Ciolacu/Facebook
de Georgiana Adam    |    18 Mai 2024   •   13:22

"Le mulțumesc colegilor mei, Cristina Breahnă-Pravăț –  viitorul președinte al Consiliului Județean, Valentin Ivancea – viitorul primar al Bacăului și lui Dragoş Benea – actual și viitor europarlamentar! 

În ultimii doi ani, au lucrat împreună și au reușit nu doar deblocarea proiectului, dar și obținerea finanțării prin PNRR pentru finalizarea Pavilionului Municipal din cadrul Spitalului Județean de Urgență Bacău. 

PSD își respectă promisiunile! Am înțeles că, odată cu dezvoltarea economică a acestei țări, nu doar veniturile românilor trebuie să crească, ci și serviciile sociale – sănătate și educație -  trebuie dezvoltate și aduse la nivel european. 

Facem progrese rapide în privința construcției și modernizării unităților sanitare. 

Avem 3 spitale regionale care se construiesc, peste 210 unități medicale au fost reabilitate și modernizate și multe altele în execuție sau în curs de finalizare, cum este cel de aici, de la Bacău. 

Este un efort masiv la nivel național, finanțat cu miliarde de euro din bani europeni și de la bugetul de stat!", a scris premierul Marcel Ciolacu, sâmbătă, pe pagina de Facebook.

Le mulțumesc colegilor mei, Cristina Breahnă-Pravăț – viitorul președinte al Consiliului Județean, Valentin Ivancea –...

Publicată de Marcel Ciolacu pe Sâmbătă, 18 mai 2024

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close