Antena 3 CNN Alegeri locale 2024 Marcel Ciolacu, despre Gabriela Firea: "Este o femeie determinată care ştie să se bată pentru bucureşteni"

Marcel Ciolacu, despre Gabriela Firea: "Este o femeie determinată care ştie să se bată pentru bucureşteni"

Marcel Ciolacu, președintele PSD, a precizat că îşi doreşte ca Gabriela Firea să devină primarul general al Bucureștiului şi a evidențiat calitățile care o deosebesc de ceilalți candidați.

Marcel Ciolacu, Gabriela Firea PSD
Sursa foto: Hepta | Antena 3 CNN
de Redacția Antena 3 CNN    |    27 Mai 2024   •   23:26

Potrivit lui Marcel Ciolacu, Gabriela Firea, candidatul social democraţilor pentru fotoliul de primar al Capitalei, este o femeie care ştie să se bată pentru bucureşteni şi care are capacitatea să stea la masă cu toţi primarii de sector.

"Eu o văd pe doamna Firea foarte calculată, foarte detaşată, foarte sinceră, foarte aplicată cu fiecare candidat şi cu fiecare primar. Am văzut-o şi cu Băluţă, şi cu Robert Negoiţă. (...) Noi vorbim de un întreg, noi vorbim de un manager administrativ la tot Bucureştiul, un om care să aibă capacitatea nu să se încuie în birou, nu să aibă o teamă de a se vedea cu oamenii.

Eu îmi doresc pe Gabriela Firea primar general că are capacitatea să stea cu toţi primarii de sector la masă. Gabriela Firea e o femeie care ştie să se bată pentru bucureşteni, e o femeie determinată.

Primarii de sector nu s-au văzut în patru ani toţi şase plus primarul general să aibă un plan pentru Bucureşti", a afirmat Marcel Ciolacu, la Realitatea Plus, citat de Agerpres.

El a adăugat că actualul primar al Capitalei, Nicuşor Dan, este un om inteligent, dar "indolent".

"Este un om inteligent domnul primar general, dar de fapt el pe fond fiind un indolent, el neavând vocație. Trebuie să ai o vocaţie să faci administraţie", a mai spus premierul Ciolacu.

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close