Antena 3 CNN Alegeri locale 2024 Marcel Ciolacu: "Alba are nevoie de o schimbare de generații în administrația locală"

Marcel Ciolacu: "Alba are nevoie de o schimbare de generații în administrația locală"

Prezent la Alba, premierul Marcel Ciolacu şi-a anunţat susţinerea pentru colegii social democrați despre care crede că vor învinge în pofida tuturor presiunilor.

Marcel Ciolacu
Marcel Ciolacu: "Alba are nevoie de o schimbare de generații în administrația locală" Sursa foto: Facebook Marcel Ciolacu
de Redacția Antena 3 CNN    |    31 Mai 2024   •   22:15

"Am vrut să vin să îi încurajez pe toți colegii mei din PSD Alba, să le spun că sunt alături de ei și că vor învinge în pofida tuturor presiunilor.

Alba are nevoie de o schimbare de generații în administrația locală. Şi mă bucur să văd că Victor Negrescu a propus aici oameni noi, bine pregătiți şi care au făcut performanță în domeniile în care au activat: Voicu Vuscan, candidatul PSD la Primăria Alba Iulia, un manager de succes, și Corneliu Muresan, candidatul PSD la CJ Alba, fost subprefect, care vine tot din mediul privat.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Județul Alba trebuie condus PENTRU oameni, şi nu împotriva lor. Corneliu Mureșan, alături de Voicu Vușcan, pot face schimbarea de care Alba are nevoie", scrie Marcel Ciolacu pe Facebook. 

Am vrut să vin să îi încurajez pe toți colegii mei din PSD Alba, să le spun că sunt alături de ei și că vor învinge în...

Publicată de Marcel Ciolacu pe Vineri, 31 mai 2024

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close