Antena 3 CNN Alegeri locale 2024 Nadia Comăneci a transmis un mesaj video de susținere a Gabrielei Firea, în cursa pentru Primăria București: "Cred că o femeie poate fi lider"

Nadia Comăneci a transmis un mesaj video de susținere a Gabrielei Firea, în cursa pentru Primăria București: "Cred că o femeie poate fi lider"

Nadia Comăneci a transmis un mesaj video de susținere a Gabrielei Firea, care candidează la alegerile locale 2024 în cursa pentru Primăria Municipiului București.

nadia comaneci gabriela firea
Nadia Comăneci a transmis un mesaj video de susținere a Gabrielei Firea, în cursa pentru Primăria București: "Cred că o femeie poate fi lider" Sursa foto: Facebook/ Gabriela Firea
de Mia Lungu    |    12 Mai 2024   •   12:33

"Este onorant și emoționant să știi că te susțin oameni care au schimbat lumea, personalități despre care scriu cărțile de istorie de pe tot globul. Oameni la care ceilalți se uită ca la modele!", a transmis Gabriela Firea.

"Îi mulțumesc „zeiței de la Montreal”, campioanei noastre, Nadia Comăneci, pentru mesajul de susținere pe care mi l-a trimis și pentru cuvintele de încurajare care mă onorează nespus și mă motivează și mai mult. 

Cred cu tărie că femeile trebuie să se susțină în primul rând între ele pentru a reuși! Sigur că viața nu e mereu ca-n sport, nu există doar fairplay și reguli clare.

Tocmai din acest motiv nu voi renunța niciodată la lupta pe care am început-o pentru promovarea femeilor, pentru egalitatea de șanse în adevăratul ei sens.", a mai scris aceasta, pe pagina de Facebook, unde a postat și mesajul video al Nadiei Comăneci.

❤️ Este onorant și emoționant să știi că te susțin oameni care au schimbat lumea, personalități despre care scriu cărțile de istorie de pe tot globul. Oameni la care ceilalți se uită ca la modele! ?? Îi mulțumesc „zeiței de la Montreal”, campioanei noastre, Nadia Comaneci, pentru mesajul de susținere pe care mi l-a trimis și pentru cuvintele de încurajare care mă onorează nespus și mă motivează și mai mult. ?? Cred cu tărie că femeile trebuie să se susțină în primul rând între ele pentru a reuși! Sigur că viața nu e mereu ca-n sport, nu există doar fairplay și reguli clare. Tocmai din acest motiv nu voi renunța niciodată la lupta pe care am început-o pentru promovarea femeilor, pentru egalitatea de șanse în adevăratul ei sens. *Partidul Social Democrat - Organizația Mun. București CMF 21240002

Posted by Gabriela Firea on Saturday 11 May 2024

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close