Antena 3 CNN Alegeri locale 2024 Lucian Bode: ”Noi, liberalii, mereu o să apărăm cota unică, Pilonul ll de pensii, o să susținem capitatul românesc, antreprenorii”

Lucian Bode: ”Noi, liberalii, mereu o să apărăm cota unică, Pilonul ll de pensii, o să susținem capitatul românesc, antreprenorii”

Lucian Bode a fost prezent la evenimentul de lansare a candidaților PNL din Cluj, unde a declarat că liberalii vor apăra mereu cota unică, Pilonul ll de pensii, capitatul românesc și antreprenorii.

lucian bode
Lucian Bode: ”Noi, liberalii, mereu o să apărăm cota unică, Pilonul ll de pensii, o să susținem capitatul românesc, antreprenorii” Sursa foto: Facebook/ PNL
de Georgiana Adam    |    18 Mai 2024   •   19:52

”Îmi petrec majoritatea timpului în București, dar mereu când revin la Cluj mă surprinde și mă face să înțeleg de ce de aici se să ora exactă în ceea ce privește administrația publică din România. Clujul este orașul excelenței. Clujul sub administrația liberală a renăscut.

Văzând ce se întâmplă în jurul nostru, în Europa și în lume, vreau să subliniez că Clujul a fost declarat în top 10 cele mai sigure orașe din lume. Felicitări! 

Când vine vorba de conceptele moderne de administrație, Clujul este pe buzele tuturor. Mulți își doresc orașe ca la Cluj. Vi s-au pus multe etichete, dar cel mai important este că mereu ați rămas la înălțime. Sunteți un motor pentru dezvoltarea Ardealului. Performanța în administrație este aici, la ea acasă.

Dezvoltarea remarcabilă a Clujului este marca PNL, marca administrațiilor performante. Este marca lui Emil Boc, Daniel Buda, Alin Tișe, ai primarilor și consilierilor. Ați adus bani europeni, probabil mai mult decât alte state europene. Clujul a atras mai multe fonduri europene decât Cipru și Malta la un loc. Adversarii noștri știu că este imposibil să câștigi în fața echipei liberale de la Cluj. Sunt convins că administrația liberală de la Cluj o să fie mereu una de top”, a spus Lucian Bode.

Acesta a vorbit apoi despre motivele pentru care PNL a făcut alianță cu PSD.

Lansarea candidaților PNL din județul Cluj

Lansarea candidaților PNL din județul Cluj. Discursuri susținute de Nicolae Ionel Ciucă, presedintele PNL, Lucian Bode, secretarul general al PNL, Daniel Buda, europarlamentar PNL și alți lideri locali.

Publicată de Partidul Naţional Liberal pe Vineri, 17 mai 2024

”De ce suntem aliați cu PSD? De ce avem această Coaliție? Am făcut această Coaliție atunci când războiul bătea la ușă. După o criză politică declanșată de USR, nu aveam altă soluție pentru a menține România pe linia de plutire. Nu a fost o decizie ușoară, dar am fost împinși spre această soluție.

Deși avem o relație complicată cu partenerii noștri, am reușit să facem lucruri bune alături de partenerii noștri. Menționez și eu, anul 2022, an de referință, cu premier Nicolae Ciucă, România a reușit să atragă peste 11,3 miliarde de euro, la care adăugăm și cele 10,4 miliarde investiții străine directe. Asta a însemnat guvernarea liberală, asta a însemnat guvernarea Nicolae Ciucă”, a mai spus Bode.

Lucian Bode a subliniat faptul că liberalii vor apăra mereu cota unică, Pilonul ll de pensii, capitatul românesc și antreprenorii.

”Vreau să știți, noi liberalii mereu o să apărăm cota unică, Pilonul ll de pensii, o să susținem capitatul românesc, antreprenorii. România traversează o perioadă fastă, este meritul PNL.

Pe 9 iunie avem de dat o dublă bătălie. Alegerile locale sunt concomitent cu alegerile europarlamentare. Este datoria noastră să trimitem la Bruxelles o echipă cât mai bine pregătită.

Daniel Buda a făcut o treabă extraordinară și știe cât de important este să avem legitimitate acolo. Avem nevoie de un scor cât mai mare pentru o reprezentativitate cât mai bună la Bruxelles. Clujul îl trimite la Bruxelles pe Daniel Buda pentru un nou mandat.

Nu ne oprim pe 9 iunie. Avem de câștigat alegerile prezidențiale și avem de dat un Guvern pentru următorii 4 ani, așa că mai este foarte mult de muncă. Rămâneți mobilizați și organizați pentru împlinirea proiectului liberal”, a conchis Bode.

×
Subiecte în articol: Lucian Bode Cluj
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close