Antena 3 CNN Alegeri locale 2024 Lia Olguța Vasilescu anunţă că a câştigat, din nou, Primăria Craiova cu peste 65% din voturi

Lia Olguța Vasilescu anunţă că a câştigat, din nou, Primăria Craiova cu peste 65% din voturi

Primarul a mulţumit tuturor craiovenilor care i-au acordat votul

Lia Olguta Vasilescu
de Redacția Antena 3 CNN    |    09 Iun 2024   •   23:19

Lia Olguța Vasilescu, primarul în funcție al Craiovei, a anunțat, duminică seară, că a câștigat un nou mandat, cu peste 65% din voturi.

Aceasta a mulţumit tuturor craiovenilor care i-au acordat votul, într-un mesaj publicat pe pagina sa de Facebook.

„Conform rezultatelor exit poll de la ora 21, comandat de Jurnalul Olteniei, pe Craiova, am obținut scorul de 65,32 la sută pentru funcția de primar, iar PSD are 61, 02 la sută la Consiliul local.

Mulțumesc tuturor craiovenilor care mi-au acordat astăzi votul și echipei de militanți care m-a ajutat în campanie! Rămânem concentrați până la numărarea finală în secțiile de vot!”, a scris duminică seară, pe pagina sa de Facebook, Lia Olguţa Vasilescu.

Actualul primar general al Capitalei, Nicușor Dan, își continuă mandatul. El a obținut potrivit exit-pollului CURS Avangarde 45% din voturi.

Nicuşor Dan este urmat de Gabriela Firea cu 24%, Cristian Popescu Piedone, 13%, și Sebastian Burduja, cu 10%, arată exit-pollul.

 

La europarlamentare PFD-PNL a obținut 54%, AUR 14%, ADU 11%, iar UDMR 5%

Candidaţii PSD-PNL şi ai Alianţei Dreapta Unită (ADU) se află la egalitate pe primul loc la sectoarele 1 şi 2, potrivit rezultatelor exit-poll-ului realizat de CURS - Avangarde.

Exit-poll-ul relevă că pe primul loc la Sectorul 1 se află Clotilde Armand (ADU) şi George Tuţă (PSD-PNL), cu 41% din voturile bucureştenilor fiecare, iar la Sectorul 2 pe primul loc sunt Rareş Hopincă (PSD-PNL) şi Radu Mihaiu (ADU) - cu 43% fiecare.

 

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Vasile Bănescu s-a retras din funcția de purtător de cuvânt al BOR
x close