Antena 3 CNN Alegeri locale 2024 Ilie Năstase și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen

Ilie Năstase și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen

Prima săptămână de campanie electorală se încheie cu un mesaj surpriză din partea celui mai titrat tenismen român, Ilie Năstase. Într-un mesaj video, „Nasty” a anunțat public pe cine susține în cursa pentru Primăria Capitalei și cu cine va vota la alegerile locale din 9 iunie.

de Georgiana Adam    |    19 Mai 2024   •   13:54

”Știu că se apropie alegerile la Primăria Capitalei. Am făcut și eu treaba asta cu mulți ani în urmă.”, a transmis fostul tenismen la începutul mesajului său. 

Chiar de la picioarele statuii care îl întruchipează, realizată după o poză din meciul pe care l-a câștigat la Melbourne în 1974, în fața lui Guillermo Vilas, Ilie Năstase spune că merge la București pe mâna Gabrielei Firea, candidata social-democrată pentru funcția de primar general. 

”O susțin pe doamna Firea pentru că dânsa a mai fost la primărie, știe ce face. Nu a terminat proiectele pe care trebuia să le termine și o să le termine acum. Îi doresc mult succes și baftă!”, a declarat ferm „Nasty”, în mesajul video postat pe contul de socializare a Gabrielei Firea.

❤️ Mulțumesc, Ilie Năstase! ? Cuvintele sunt prea puține pentru a descrie recunoștința pe care o am. Este onorantă aprecierea unor mari români, care au recunoștința întregii țări. ?? Încrederea și susținerea primită mă motivează și mai mult. Mă bucur că putem, ÎMPREUNĂ, să facem echipă pentru București – orașul dorit de oameni! *Partidul Social Democrat - Organizația Mun. București CMF 21240002

Publicată de Gabriela Firea pe Duminică, 19 mai 2024

Mesajul fostului număr unu mondial în tenis, Ilie Năstase, vine după ce la începutul campaniei electorale o altă mare glorie a sportului românesc a declarat, de peste Ocean, că o susține tot pe Gabriela Firea pentru funcția de primar general al Capitalei. La două zile după debutul lunii de campanie electorală, fosta gimnastă Nadia Comăneci a declarat că merge pe mâna Gabrielei Firea. 

Gabriela Firea este singurul candidat femeie înscris în cursa pentru Primăria Capitalei și a condus Bucureștiul între 2016 și 2020, având reușite majore în infrastructură, atragerea fondurilor europene, domeniul cultura și sportiv sau modernizarea transportului public și a sistemului de termoficare.

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close