Antena 3 CNN Alegeri locale 2024 Gigel Sorinel Ştirbu ameninţă medicii de familie din Olt, de teamă că va pierde alegerile: "Anumiţi colegi ai dumneavoastră au suportat rigorile legii"

Gigel Sorinel Ştirbu ameninţă medicii de familie din Olt, de teamă că va pierde alegerile: "Anumiţi colegi ai dumneavoastră au suportat rigorile legii"

De teamă că va pierde alegerile la nivelul județului, şeful PNL Olt, Gigel Sorinel Ştirbu, a transmis o scrisoare de tuturor medicilor de familie din Olt, în care le reaminteşte că unii dintre colegii lor care nu au respectat prevederile privind eliberarea adeverințelor pentru urna mobilă au suferit condamnări penale. Medicii spun că se simt ameninţaţi de iniţiativa deputatului liberal.

Gigel Sorinel ?tirbu pnl olt
Gigel Sorinel Ştirbu ameninţă medicii de familie din Olt, de teamă că va pierde alegerile: "Anumiţi colegi ai dumneavoastră au suportat rigorile legii"
de Redacția Antena 3 CNN    |    03 Iun 2024   •   15:23

Scrisoarea care poartă semnătura lui Gigel Sorinel Ştirbu a fost transmisă cabinetelor medicilor de familie din judeţ prin e-mail, dar și prin poștă.

Şeful PNL Olt îi ameninţă cu închisoare pe medicii de familie din judeţ, fără a face vreo diferenţă şi fără ţine cont de fiecare situaţie în parte.

"(...) în scrutinele electorale anterioare (2016-2020), în urma plângerilor penale făcute de diverşi actori politici, anumiţi colegi ai dumneavoastră care nu au respectat prevederile legale şi deciziile Biroului Electoral Central în ceea ce priveşte eliberarea adeverințelor pentru urna mobilă au suportat rigorile legii suferind condamnări penale.

Pentru a evit astfel de situaţii în acest an electoral, bazându-ne pe experienţa dumneavoastră, pe determinarea dumneavoastră, pe jurământul depus pentru respectarea acestei misiuni extrem de importante pentru această societate, vă rugăm să evitaţi orice ingerinţă, de orice culoare politică, în vederea respectării legii.

În încheiere, vă asigur de tot sprijinul şi recunoştinţa mea! Sunt un om care vă respectă profesia şi misiunea pe care o aveţi şi sper din toată inima, să nu evitaţi să îmi solicitaţi sprijinul în orice situaţie", se arată în scrisoare semnată de Gigel Sorinel Știrbu, potrivit gazetanoua.ro.

×
Subiecte în articol: Gigel Sorinel Ştirbu Olt alegeri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close