Antena 3 CNN Alegeri locale 2024 Alegeri locale 2024. George Tuță câștigă Primăria Sectorului 1. Numărătoarea voturilor s-a încheiat

Alegeri locale 2024. George Tuță câștigă Primăria Sectorului 1. Numărătoarea voturilor s-a încheiat

Diferența a fost de câteva sute de voturi.

Silviu Matei / Agerpres Foto
George Tuță a câștigat alegerile pentru Sectorul 1 din București. Numărătoarea voturilor s-a încheiat
de Laura Dinu    |    13 Iun 2024   •   09:44

Potrivit datelor centralizate de Biroul Electoral, după ce numărătoarea voturilor s-a încheiat, candidatul PSD-PNL, George Tuță, a câștigat alegerile pentru Sectorul 1 din București. 

Diferența față de primarul încă în funcție, Clotilde Armand, a fost de câteva sute de voturi. 

Concret, George Tuță a obținut 36,61% din voturi, iar Clotilde Armand, 35,92%. 

Seara trecută, candidatul Alianței PSD PNL la Primăria Sector 1, George Tuţă, declara că procesul electoral se desfășoară corect şi nu este nevoie de nicio renumărare a voturilor.

"Aș dori să constat corectitudinea prin care acest proces s-a desfășurat în Biroul Electoral de Sector. Am asistat la întreg procesul împreună cu echipa mea", a spus George Tuţă, la Biroul Electoral Sector 1.

El le-a mulțumit tuturor oamenilor care au fost în secțiile de vot, care au dat dovadă de răbdare ca votul cetățenilor din Sectorul 1 să fie respectat în egală măsură.

"Aș vrea, în primul rând, să mulțumesc oamenilor care au fost în secțiile de vot, care au dat dovadă de răbdare, de un efort uriaș pentru ca votul cetățenilor din Sectorul 1 să fie respectat în egală măsură.

Vreau să mulțumesc și oamenilor din Biroul Electoral de Sector și forțelor de ordine care au asigurat un proces transparent și corect pentru aceste alegeri”, spune George Tuță.

”Dați-mi voie să mulțumesc și echipei cu care am făcut campania. A fost o perioadă de muncă, o perioadă grea, dar țin să mulțumesc și partenerilor, dar și colegilor din Partidul Național Liberal și mai ales domnului Andrei Chiliman, fostul primar al Sectorului 1, care a fost alături de mine și care căruia i-am făcut promisiunea de a continua proiectele care au transformat Sectorul 1 în capitala Capitalei.

Vă mulțumesc și dumneavoastră pentru răbdarea și acest efort în cele trei zile cât s-au numărat și s-au centralizat voturile în Sectorul 1", a mai spus el.

×
Subiecte în articol: George Tuţă Clotilde Armand
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
DNSC: „Amenințare cibernetică pentru utilizatorii Android”
x close