Antena 3 CNN Alegeri locale 2024 George Simion, despre rezultatele exit-poll: „A fost capcana pregătită pentru noi să nu luăm un scor mai mare"

George Simion, despre rezultatele exit-poll: „A fost capcana pregătită pentru noi să nu luăm un scor mai mare"

Liderul AUR a contestat rezultatele exit-poll şi a făcut un apel la forţele de ordine

George Simion, despre rezultatele exit-poll: „A fost capcana pregătită pentru noi să nu luăm un scor mai mare"
de Redacția Antena 3 CNN    |    10 Iun 2024   •   00:06

Preşedintele AUR, George Simion, a precizat că are garanția că va obține un scor dublu la parlamentare şi la prezidențiale. Mai mult, el a făcut apel la forţele de ordine să nu facă abuzuri şi să asigure ordinea de drept.

"Rezultatul la final când se numără voturile va fi mult mai bun. Noi suntem nişte oameni muncitori şi curajoși. Am muncit foarte mult. Ne-a fost foarte greu să depunem candidaturile la locale.

A fost capcana pregătită pentru noi să nu luam un scor mai mare, dar am garanția că vom dubla acest scor la parlamentare şi la prezidențiale.

Suntem principala forță de opoziție şi vrem să facem românii care ne-au votat mândri că au pus stampila pe AUR", a spus George Simion pentru Antena 3 CNN. 

Întrebat despre rezultatele exit-poll la alegerile din Bucureşti, liderul AUR, George Simion, a spus: 

"Era previzibil că Nicuşor Dan va câştiga. Au făcut tot posibilul ca el să câştige. Eu sunt bucuros, am peste 10% în Consiliul General şi în Consiliile de sector. E mare lucru pentru un partid ca al nostru tânăr", a mai spus George Simion. 

George Simion: „Fac apel către structurile de forţă: nu faceţi abuzuri" 

„A fost o zi în care partidul corupt comasat a încercat prin toate metodele să se asigure că se va menţine la putere. Vor veni nişte rezultate cu partidul corupt comasat peste 50% şi cu noi pe la 15-17%. Să nu le credeţi. Partidul corupt comasat a vrut să se asigure prin toate metodele că se vor menţine la putere”, a declarat George Simion, care şi-a început discursul înainte de ora 22.00 şi de anunţarea exit-poll-urilor. 

Vreau să fac un apel la toate structurile de forţă, de la servicii de informaţii până la Jandarmerie şi magistraţii. Nu faceţi abuzuri, asiguraţi ordinea de drept”, a afirmat liderul AUR, George Simion. 

×
Subiecte în articol: George Simion alegeri locale 2024
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Se scumpesc benzina și motorina, începând de astăzi
x close