Antena 3 CNN Alegeri locale 2024 George Simion: „Am votat pentru viitor, am votat schimbarea”

George Simion: „Am votat pentru viitor, am votat schimbarea”

Candidatul AUR a mers la vot împreună cu soția sa

george simion
George Simion: „Am votat pentru viitor, am votat schimbarea”
de Redacția Antena 3 CNN    |    09 Iun 2024   •   08:52

Preşedintele AUR, George Simion, a declarat, la ieşirea de la urne, că tot ceea ce îşi doreşte este un vot corect, un vot democratic, menţionând că a ales "schimbarea, pentru viitor".

Duminică, la ora 22:00, în direct la Antena 3 CNN şi pe antena3.ro veţi afla primii care sunt rezultatele alegerilor europarlamentare şi locale 2024 și datele singurului EXIT-POLL din România realizat de Curs-Avangarde.

George Simion a votat împreună cu soția sa la Colegiul Naţional "Gheorghe Lazăr" din București pentru alegerile europarlamentare, urmând să se prezinte la urne şi în Vrancea pentru alegerile locale.

"Tot ce ne dorim este un vot corect, tot ce ne dorim este un vot electoral democratic. Votul a fost scurt, în două alegeri separate, aşa că am ales să votez aici, în Bucureşti, pentru europarlamentare şi voi merge în Vrancea, unde am domiciliul, să votez la alegerile locale.

Le-au comasat, noi ne-am comportat ca şi cum ar fi două alegeri separate. Am votat pentru viitor, am votat schimbarea", a afirmat Simion, conform Agerpres
 

×
Subiecte în articol: George Simion vot alegeri 9 iunie
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Pensionarii români au primit decizii de tăiere a pensiilor
x close