Antena 3 CNN Alegeri locale 2024 Gabriela Firea, soluție pentru problema traficului din Capitală: "Vom aduce metroul în tot Bucureștiul"

Gabriela Firea, soluție pentru problema traficului din Capitală: "Vom aduce metroul în tot Bucureștiul"

Gabriela Firea propune extinderea rețelei de metrou în tot Bucureștiul dar și în mai multe localități din Ilfov. Aceasta este soluția pentru decongestionarea traficului, spune social-democrata.

gabriela firea
Gabriela Firea, soluție pentru problema traficului din Capitală: "Vom aduce metroul în tot Bucureștiul" Sursa foto: Facebook/ Gabriela Firea
de Redacția Antena 3 CNN    |    31 Mai 2024   •   09:07

Gabriela Firea susține că marile proiecte, precum extinderea rețelei de metrou, se pot face doar în colaborare cu Guvernul și primăriile de sector.

"În programul meu pentru București - Orașul dorit de oameni este o prioritate dezvoltarea rețelei de metrou și în cartierele în care acum nu este, dar și legătura cu localitățile din Ilfov.

Printr-o colaborare între Guvernul condus de Premierul Marcel Ciolacu, Ministerul Transporturilor, Primăria Generală și primăriile de sector, vom aduce metroul în tot Bucureștiul.

În Sectorul 2, de exemplu, metroul este cea mai bună soluție pentru sutele de mii de bucureșteni din cartierul Pantelimon. Trebuie să continuăm ce a început colegul meu Daniel Băluță, primarul Sectorului 4. Avem șansa fonduri europene din următoarele scheme de finanțare ale UE", a explicat Gabriela Firea.

?Soluția pentru decongestionarea Bucureștiului este extinderea rețelei de metrou în tot orașul. ?În programul meu pentru București - Orașul dorit de oameni este o prioritate dezvoltarea rețelei de metrou și în cartierele în care acum nu este, dar și legătura cu localitățile din Ilfov. ?Printr-o colaborare între Guvernul condus de Premierul Marcel Ciolacu, Ministerul Transporturilor, Primăria Generală și primăriile de sector, vom aduce metroul în tot Bucureștiul. În Sectorul 2, de exemplu, metroul este cea mai bună soluție pentru sutele de mii de bucureșteni din cartierul Pantelimon. Trebuie să continuăm ce a început colegul meu Daniel Băluță, primarul Sectorului 4. Avem șansa fonduri europene din următoarele scheme de finanțare ale UE. ??????????? ?? - Eroilor-Iancului-Pantelimon și extindere Dimitrie Pompeiu-Petricani. ??????????? ?? - Piața Unirii- Obor-Doamna Ghica- Voluntari. ?Prelungirea ??????????? ?? până în zona Petricani. ✌️Sunt doar 3 proiecte pe care le-am discutat deja împreună cu Rareș Hopincă, colegul meu și viitorul primar al Sectorului 2. #EchipăPentruBucurești #OrașulDoritDeOameni *Partidul Social Democrat - Organizația Mun. București CMF 21240002

Posted by Gabriela Firea on Thursday 30 May 2024

Potrivit lui Firea, trei proiecte au fost deja analizate. Este vorba despre Magistrala 5 - Eroilor-Iancului-Pantelimon și extindere Dimitrie Pompeiu-Petricani, Magistrala 7- Piața Unirii- Obor-Doamna Ghica- Voluntari și prelungirea Magistralei M2 până în zona Petricani.

Material susținut de PSD.

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close