Antena 3 CNN Alegeri locale 2024 Gabriela Firea: "Pierdem cu toții mult timp prețios în trafic. Soluţii există!"

Gabriela Firea: "Pierdem cu toții mult timp prețios în trafic. Soluţii există!"

Gabriela Firea, candidatul PSD pentru Primăria Bucureşti la alegerile locale din 9 iunie 2024, a vorbit cu Robert Negoiţă, primarul Sectorului 3, despre soluţiile pentru problema traficului din Bucureşti.

robert negoita gabriela firea
Gabriela Firea: "Pierdem cu toții mult timp prețios în trafic. Soluţii există!" Sursa foto: Facebook | Gabriela Firea
de Redacția Antena 3 CNN    |    13 Mai 2024   •   14:57

"Pierdem cu toții mult timp prețios în trafic.

SOLUȚII există! Am lăsat în primărie Planul de Mobilitate Durabilă 2016 – 2030, realizat împreună cu specialiștii BERD, aprobat în 2017. Administrația ultimilor ani nu s-a preocupat prea mult, a pasat responsabilitatea către alții și a blocat proiectele primarilor de sectoare.

Am fost împreună cu Robert Negoita, colegul meu primarul de la Sectorul 3, să văd cum zac nefolosite materialele pentru pasajele blocate. Este trist!

E foarte importantă colaborarea dintre Primăria generală și cele de sector, iar după cum știți am o bună relație cu primarii de sectoare. Sunt convinsă că vom lucra foarte bine împreună, după 9 iunie", a scris Gabriela Firea într-o postare pe Facebook.

⚠️ Pierdem cu toții mult timp prețios în trafic. ? SOLUȚII există! Am lăsat în primărie Planul de Mobilitate Durabilă 2016 – 2030, realizat împreună cu specialiștii BERD, aprobat în 2017. Administrația ultimilor ani nu s-a preocupat prea mult, a pasat responsabilitatea către alții și a blocat proiectele primarilor de sectoare. ?? Am fost împreună cu Robert Negoita, colegul meu primarul de la Sectorul 3, să văd cum zac nefolosite materialele pentru pasajele blocate. Este trist! ? E foarte importantă colaborarea dintre Primăria generală și cele de sector, iar după cum știți am o bună relație cu primarii de sectoare. Sunt convinsă că vom lucra foarte bine împreună, după 9 iunie.

Publicată de Gabriela Firea pe Luni, 13 mai 2024

Material susţinut de PSD

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close