Antena 3 CNN Alegeri locale 2024 Gabriela Firea, Nicuşor Dan şi Sebastian Burduja au răspuns la 10 întrebări despre calitatea vieţii în București

Gabriela Firea, Nicuşor Dan şi Sebastian Burduja au răspuns la 10 întrebări despre calitatea vieţii în București

Candidații la Primăria Capitalei au abordat cele mai importante zece teme de mediu ale orașului.

gabriela firea nicusor dan sebastian burduja
Gabriela Firea, Nicuşor Dan şi Sebastian Burduja au răspuns la 10 întrebări despre calitatea vieţii în București
de Mia Lungu    |    06 Iun 2024   •   10:36

După ce au evitat confruntarea directă, trei dintre candidaţii la funcţia de primar general al Bucureştiului şi-au spus separat părerea despre un subiect de mare interes.

Nicuşor Dan, Gabriela Firea şi Sebastian Burduja au răspuns, într-un interviu filmat, la zece întrebări ale societăţii civile, pe cele mai importante zece teme de mediu ale Bucureştiului.

Interviul a fost realizat pe baza priorităţilor strategice din Pactul de mediu pentru un oraş bun de trăit, lansat către candidaţi pe 28 mai de către Platforma de mediu pentru Bucureşti şi Platforma Civică Împreună pentru Centura Verde.

Documentul expune zece direcţii de acţiune şi soluţii punctuale pentru un Bucureşti mai verde, mai respirabil şi cu o calitate a vieţii mai bună pentru locuitorii săi. 

De asemenea, Pactul de mediu pentru un oraş bun de trăit a fost semnat de către toţi cei trei intervievaţi, iar prevederile sale asumate în programele lor electorale, pentru următorii 4 ani.

Împreună cu interviul video al celor trei candidaţi care au acceptat să răspundă întrebărilor, iniţiatorii Pactului publică şi analiza programelor lor electorale din perspectiva măsurilor deja propuse de aceştia pentru un oraş bun de trăit. În plus, a fost luat în considerare şi programul lui Cristian Popescu Piedone.

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Viktor Orban îl vizitează pe Putin, după ce Ungaria a preluat președinția UE
x close