Antena 3 CNN Alegeri locale 2024 Gabriela Firea: "Am votat cu gândul la toţi cei care vor ca Bucureştiul să redevină oraşul pe care îl iubesc"

Gabriela Firea: "Am votat cu gândul la toţi cei care vor ca Bucureştiul să redevină oraşul pe care îl iubesc"

Candidatul PSD la Primăria Capitalei a votat cu optimism şi cu gândul la toţi bucureştenii

gabriela firea alegeri locale 2024
Gabriela Firea: "Am votat cu mult optimism, pentru că Bucureştiul este un oraş atât de frumos, dar, din păcate, în ultima perioadă, a fost abandonat"
de Redacția Antena 3 CNN    |    09 Iun 2024   •   12:02

După ce a ieșit de la secția de vot, Gabriela Firea a făcut primele declarații.

"Am votat cu gândul la toţi tinerii din Bucureşti, de asemenea, la seniorii Capitalei noastre, la copii şi la adulţi, la persoane sănătoase, dar care vor să facă prevenţie, dar şi la persoane cu dizabilităţi.

Am votat cu gândul la oamenii care vor să aibă, din nou, parcurile curate în Capitală, care vor să vadă că pe şantiere se lucrează şi că sunt rezultate în ceea ce priveşte fluenţa în trafic, problema termoficării şi, de asemenea, siguranţa în şcoli şi lupta reală împotriva drogurilor", a declarat Gabriela Firea, la ieşirea din secţia de votare.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

"Am votat pentru ca în administraţie să lucreze oameni de dimineaţă până seara, gâsind soluţii, având o echipă, având o susţinere, comunicând şi fiind transparenţi, pentru oameni în administraţie care nu se plâng, care nu dau vina pe ceilalţi, care nu se încuie în birou şi care nu vin după câţiva ani de zile să spună că nu au fost bine informaţi atunci când au promis.

Am votat cu mult optimism, pentru că Bucureştiul este un oraş atât de frumos, de care te poţi îndrăgosti, dar din păcate, în ultima perioadă, a fost abandonat.

Am votat cu gândul la toţi bucureştenii care vor ca acest oraş să redevină oraşul pe care îl iubesc şi în care vor să trăiască, să iuvească, să-şi crească copiii, nepoţii, să înveţe, să prospere, să se dezvolte.

Chiar m-am bucurat să văd şi tineri, şi seniori, şi adulţi venind la vot, ăsta este un semnal foarte bun. Avem acum şi alegeri locale şi europarlamentare. Este important să ne implicăm, să avem simţ civic, să trimitem în Parlamentul European oameni care să lupte pentru România, pentru atragerea de fonduri europene şi, de asemenea, oameni care să lucreze în administraţia publică locală cu sârg şi găsind soluţii, rezolvând proiecte, nicidecum pasând tot timpul responsabilitatea şi găsind vinovaţi", a mai declarat Gabriela Firea.

Duminică, la ora 22:00, în direct la Antena 3 CNN şi pe antena3.ro veţi afla primii care sunt rezultatele alegerilor europarlamentare şi locale 2024 și datele singurului EXIT-POLL din România realizat de Curs-Avangarde.

×
Subiecte în articol: Gabriela Firea alegeri locale 2024
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Cine e Victoria Starmer, soția noului premier britanic
x close