Antena 3 CNN Alegeri locale 2024 Florin Barbu, la inaugurarea unei fabrici în judeţul Olt: "România conduce topul ţărilor europene la creşterea producţiei industriale"

Florin Barbu, la inaugurarea unei fabrici în judeţul Olt: "România conduce topul ţărilor europene la creşterea producţiei industriale"

Ministrul PSD Florin Barbu a participat la inaugurarea unei fabrici în judeţul Olt, investiţie de 8 milioane de euro. "România conduce topul ţărilor europene la creşterea producţiei industriale", a transmis ministrul Agriculturii, Florin Barbu.

Florin Barbu, la inaugurarea unei fabrici în judeţul Olt: "România conduce topul ţărilor europene la creşterea producţiei industriale"
de Redacția Antena 3 CNN    |    15 Mai 2024   •   21:59

"România conduce topul țărilor europene la creșterea producției industriale, iar investiția de 8 milioane de euro pe care pe care Compania germană Hengst Filtration a făcut-o în orașul Balș este dovada că în timpul guvernărilor PSD, comunitățile mici se dezvoltă.

Am participat alături de colegul meu Radu Oprea, ministrul Economiei, și de echipa politică și administrativă a PSD, condusă de președintele Consiliului Județean Olt, Marius Oprescu, la inaugurarea acestei investiții vitale pentru orașul Balș.

Îl felicit pe primarul Cătălin Rotea, care la finalul primului său mandat se poate lauda nu numai cu modernizarea orașului, ci și cu aducerea unui investitor atât de important care alături de companiile mari de pe platforma industrială a municipiului Slatina va contribui la dezvoltarea județului Olt.

În aceste cifre - România a înregistrat în luna februarie 2024, față de luna precedentă, o creștere a producției industriale de 2,7%, cu aproape de 4 ori mai mult decât media UE (+0,7%)-  stă viziunea Guvernului și implicarea autorităților locale în dezvoltarea comunităților, oferind românilor locuri de muncă și un trai mai bun!", a scris, miercuri seară, pe Facebook, ministrul Agriculturii, Florin Barbu.

??România conduce topul țărilor europene la creșterea producției industriale, iar investiția de 8 milioane de euro pe...

Publicată de Florin Barbu pe Miercuri, 15 mai 2024

×
Subiecte în articol: Florin Barbu fabrica Olt
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Calificare istorică în optimile Euro 2024. România câștigă grupa E, după 1-1 cu Slovacia
x close