Antena 3 CNN Alegeri locale 2024 Ea este Maria, bunica de 93 de ani care candidează pe lista consilierilor locali la Primăria din Sibiu: "Am o pensie de 1.000 de lei"

Ea este Maria, bunica de 93 de ani care candidează pe lista consilierilor locali la Primăria din Sibiu: "Am o pensie de 1.000 de lei"

Bunica Maria este cel mai vârstnic candidat la alegerile locale, fiind pe lista consilierilor locali la Primăria din Sibiu.

de Redacția Antena 3 CNN    |    17 Mai 2024   •   18:25

Un politician este candidat la Primăria Sibiu și pe lista consilierilor locali sunt trecuţi şi fratele, mama, dar şi bunica de 93 de ani.

Bătrânica este prezentată publicului în timp ce face gogoși. Are o pensie de 1.000 de lei şi speră ca prezenta ei alături de familie pe listele de la alegerile locale să fie transmită un mesaj de familie unită şi o voce pentru toţi seniorii României.  

"Suntem cu bunica Maria și ne face vestitele gogoși. Bunica Maria, controversat-ul om politic care a apărut pe toată mass-media că, vezi doamne, a apărut pe lista ecologiștilor pe un loc neeligibil. Dacă candidatul Ștefan Zară a ales să-și pună bunica să fie vocea pensionarilor", se arată în clipul de prezentare a bunicii Maria. 

Explicația candidatului, cel care vrea să fie primar la Sibiu este că bunica face plăcinte tradiționale foarte bune și merită și această șansă.

"Are 93 de ani, este în putere, lucidă şi toate capacitățile. Ar putea conduce mai bine decât actuala conducere. Ea a fost încântată", spune Ştefan Zara. 

 

×
Subiecte în articol: alegeri locale 2024 Sibiu
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close