Antena 3 CNN Alegeri locale 2024 Daniel Băluţă: "Împreună cu Gabi Firea vrem să facem Capitala ca în sectoarele 3 şi 4"

Daniel Băluţă: "Împreună cu Gabi Firea vrem să facem Capitala ca în sectoarele 3 şi 4"

Daniel Băluţă, candidat PSD-PNL la Primăria Sector 4, a vorbit la Antena 3 CNN despre ce se construieşte acum în Sectorul 4 şi ce nevoi urgente sunt. "Împreună cu Gabi Firea vrem să facem Capitala ca în sectoarele 3 şi 4", a declarat el.

de Redacția Antena 3 CNN    |    28 Mai 2024   •   21:21

Daniel Băluță, primar la Sectorul 4 și candidat pentru un nou mandat în această primărie, spune că împreună cu Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei, vrea să facă Bucureștiul să arate precum Sectorul 3, respectiv Sectorul 4.

"Faptul că astăzi Gabriela Firea este candidata Partidului Social Democrat la Primăria Capitalei este o bucurie deosebită pentru mine, pentru că a fost de-a lungul timpului un partener extraordinar de valoros(...). Împreună cu Gabi ne dorim să facem Bucureștiul să arate precum Sectorul 3, respectiv Sectorul 4. Astea sunt lucrurile spuse într-o versiune extrem de simplă", a declarat Daniel Băluţă, marţi seară, la Antena 3 CNN.

Întrebat care sunt cele mai importante realizări în mandatul său, Daniel Băluţă a declarat că cea mai importantă realizare de departe este extinderea magistralei M2 de metrou cu încă o stație - stația de metrou Tudor Arghezi.

"A doua realizare, nu importantă, ci foarte importantă este Spitalul de Stomatologie, care este în curs de operaționalizare. El este finalizat, recepționat, iar pe data de 17 iunie va putea să primească primii pacienți", a mai spus primarul Sectorului 4.

Ce se construieşte acum în Sectorul 4 şi ce nevoi urgente sunt

Daniel Băluţă a vorbit şi despre marile nevoi ale Sectorului 4 ca să devină, în sfârșit, o unitate administrativă relevantă pentru capitala României.

"Cea mai importantă problemă pe care o avem astăzi, și pleacă de la o realitate majoră, și anume aceea că 85.000 din locuitorii Sectorului 4 aveau în anul 2022 venituri mai mici de 1.500 lei o reprezintă crearea de locuri de muncă bine plătite, pe de o parte și, pe de altă parte, măsuri sustenabile de protecție socială. 

Și aici vorbim, măsurile sustenabile sunt reprezentate de o sumă de măsuri menite să scadă valorile facturilor pe care constant oamenii le plătesc pentru energia termică, și anume reabilitarea termică (...).

Nevoile pe care le avem sunt unele mult mai mari, iar lupta pe care am avut-o a fost aceea de a combate diferența de dezvoltare, pentru că Bucureștiul este polarizat între partea de nord și partea de sud", a mai spus Daniel Băluţă.

Primarul Sectorului 4 Daniel Băluţă şi-a depus candidatura pentru un nou mandat de edil al Sectorului 4 al Municipiului Bucureşti.

Oficialul va candida în numele alianţei electorale PSD-PNL.

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Virus periculos într-o localitate din Italia. Peste 300 de oameni au ajuns la spital
x close