Antena 3 CNN Alegeri locale 2024 Cum a reușit Gabriel Zetea să recâștige Maramureșul pentru PSD

Cum a reușit Gabriel Zetea să recâștige Maramureșul pentru PSD

Gabriel Zetea este primul fost președinte al Consiliului Județean Maramureș care revine în funcție

Gabriel Zetea
Cum a reușit Gabriel Zetea să recâștige Maramureșul pentru PSD
de Redacția Antena 3 CNN    |    11 Iun 2024   •   15:59

După patru ani de administrație liberală, maramureșenii au votat PSD, Gabriel Zetea câștigând în fața lui Gabriel Ștețco, candidatul PNL.

„Am spus, pe parcursul întregii campanii electorale, că există viaţă după 9 iunie. Şi cu siguranţă există viaţă, chiar dacă unii suntem învingători, iar alţii au fost trimişi acasă, prin vot democratic şi prin voinţa maramureşenilor.

De azi, însă, campania electorală s-a încheiat şi trebuie să ne aşezăm cu toţii la masa dialogului pentru a construi cu încredere pentru Maramureş.

Felicit toţi competitorii înscrişi în această cursă electorală, dar felicit în primul rând maramureşenii, pentru că ei sunt cei care au decis prin vot covârşitor cine sunt liderii care vor să îi reprezinte în următorii patru ani.

Citește și: Cine este tânărul de 33 de ani de la PSD care l-a învins pe baronul liberal Gheorghe Flutur

Mulţumesc din suflet maramureşenilor pentru încrederea pe care mi-au acordat-o pentru a mă întoarce la Consiliul Judeţean", a declarat Gabriel Zetea, potrivit unui comunicat de presă.

„Tot ce dăinuieşte se construieşte, iar eu am construit, în toţi aceşti ani, încrederea maramureşenilor în mine şi în echipa PSD Maramureş. Cu voi şi datorită vouă am ajuns, la finalul campaniei electorale, învingători.

Acest succes vine însă cu o mare responsabilitate. Încrederea pe care maramureşenii, băimărenii, sighetenii, borşenii şi toţi ceilalţi ne-au acordat-o este fundamentul pe care am construit programul nostru pentru Maramureş", a mai afirmat Gabriel Zetea.

Gabriel Zetea și-a început cariera politică de tânăr, fiind membru PSD încă de la 21 de ani. Zetea s-a implicat în diverse proiecte de tineret și organizații locale.

Cu timpul, a câștigat încrederea comunității, lucru care l-a propulsat în funcții de conducere atât la nivel local, cât și național. Primul său mandat la șefia Consiliului Județean Maramureș a fost marcat de numeroase realizări, de la modernizarea infrastructurii locale la implementarea de proiecte sociale și economice, menite să ridice nivelul de trai al locuitorilor județului.

„Încă din prima zi a mandatului meu, împreună cu echipa mea, ne vom apuca de treabă şi vom face tot ce am promis, într-un singur mandat.

Vom redeschide şantierele în Maramureş şi vom munci pentru proiectul meu de suflet, reîntregirea marii familii a Maramureşului. Invit toate partidele care vor avea reprezentanţi în Consiliul Judeţean să dezbrace haina politică şi să ne punem cu adevărat în slujba maramureşenilor.

Pentru că suntem aleşi pentru un singur mandat, iar în aceşti 4 ani avem datoria de a ne îndeplini toate promisiunile făcute! Mulţumesc, dragi maramureşeni! Încrederea voastră este motivaţia mea pentru tot ce mi-am propus să realizez în următorii 4 ani, în Maramureş! Cu încredere!", a transmis Gabriel Zetea.

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Instanța a decis: Andrew și Tristan Tate sunt liberi să părăsească România
x close