Antena 3 CNN Alegeri locale 2024 Cristian Popescu Piedone: "Finala se joacă între mine şi Sebastian Burduja"

Cristian Popescu Piedone: "Finala se joacă între mine şi Sebastian Burduja"

Moment inedit la BookFest. Cristian Popescu Piedone, candidatul PUSL la Primăria Capitalei, s-a întâlnit cu Sebartian Burduja, candidatul PNL pentru funcţia de primar general. Cei doi au avut un schimb de replici amiabil, iar Cristian Popescu Piedone chiar i-a adus o statuetă contracandidatului său.

de Redacția Antena 3 CNN    |    01 Iun 2024   •   12:35

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, candidat din partea PUSL la funcţia de edil general al Capitalei, a fost prezent la lansarea de carte a lui Sebastian Burduja, candidatul PNL  pentru Capitală.

Cristian Popescu Piedone a dorit să fie să îl felicite pe Sebastian Burduja, pe care îl consideră un om cu care poate colabora în viitor.

"Este începutul colaborării noastre pentru Consiliul General. Cel mai bun o să câştige. E adevărat. Noi jucăm finala, eu şi domnul Sebastian Burduja. Nu este contracandidat. Este un om cu bun-simţ, care a avut un dialog cu mine civilizat, suntem oameni civilizaţi. Ne-am intersectat în aproximativ trei puncte comune pentru dezvoltarea Bucureştiului, candidăm de la partide diferite, dar există viaţă şi după 9 iunie şi în Consiliul General trebuie să avem colaborare indiferent de cine iese primar general, domnul Sebastian Burduja sau Cristian Popescu Piedone", a declarat Cristian Popescu Piedone.

Cristian Popescu Piedone i-a adus o statuetă în dar candidatului PNL.

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close