Antena 3 CNN Alegeri locale 2024 EuroCities 2024, la Cluj-Napoca. Emil Boc: "Doar împreună în Europa putem să găsim soluţii comune"

EuroCities 2024, la Cluj-Napoca. Emil Boc: "Doar împreună în Europa putem să găsim soluţii comune"

Adunarea Generală a EuroCities reuneşte peste 100 de delegaţii din 118 oraşe, iar scopul este de a crea colaborări între acestea. Cu alte cuvinte, le oferă reprezentanților locali platforma necesară pentru a face schimb de experienţă şi bune practici. 

de Redacția Antena 3 CNN    |    31 Mai 2024   •   19:33

Prezenţa EuroCities la Cluj arată că pe de o parte Clujul este în Europa şi Europa e în fiecare colţ al ei, inclusiv în România, la Cluj-Napoca.

Aceasta conferință are două teme mari, în primul rând tema viitorului Europei, suntem la câteva zile de alegerile europene, săptămâna viitoare începând cu 6 iunie până în 9 iunie se vor desfășura alegerile pentru viitorul Europei, şi, știți bine, orașele au rolul major în definirea viitorului Europei.

"Europa e aici pentru a spune că avem nevoie de mai multă Europă şi nu de mai puţină Europă. EuroCities este aici pentru a ne spune încă o data că Europa reprezintă soluția la problemele pe care le avem şi Europa nu este cauza problemelor noastre. Doar împreună în Europa putem să găsim soluții comune", a spus Emil Boc, primarul Cluj-Napoca. 

 

×
Subiecte în articol: Emil Boc eurocities 2024 Cluj Napoca
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close