Antena 3 CNN Alegeri locale 2024 Clotilde Armand cere renumărarea voturilor. Tuță: „Sunt 40 de ore de când încearcă orice manevră”

Clotilde Armand cere renumărarea voturilor. Tuță: „Sunt 40 de ore de când încearcă orice manevră”

„Ne lipsesc foarte multe voturi în secțiile cu probleme”, spune primarul Sectorului 1.

Mihai Poziumschi / Agerpres Foto
Clotilde Armand cere renumărarea voturilor: ”I-am prins că vor să fure!”
de Redacția Antena 3 CNN    |    11 Iun 2024   •   09:09

Clotilde Armand, candidatul Alianței Dreapta Unită, cere renumărarea voturilor de la Primăria Sectorului 1. Ea spune că diferența de voturi pe numărătoarea paralelă a partidelor este foarte, foarte mică și de aceea s-au grăbit unii din PNL și PSD să arunce public cu mesaje false că au câștigat.

”Scurt update:

  • Am depus cerere de renumărare a voturilor;
  • Am sesizat autoritățile privind tentativele de fraudă de la mai multe secții de votare;
  • Vă reamintesc pentru toți cei care ați auzit declarații publice ale mai multor politicieni să nu mergeți după fentă fiindcă s-au numărat oficial până azi doar 40 de secții din totalul de 166. Diferența de voturi pe numărătoare paralelă a partidelor este foarte, foarte mică și de aceea s-au grăbit unii din PNL și PSD să arunce public cu mesaje false că au câștigat;
  • Ne lipsesc foarte multe voturi în secțiile cu probleme, acolo unde i-am prins că vor să fure.

De asemenea au fost mai probleme cu urna mobilă.

Așteptăm numărătoarea și datele oficiale. Noi am mai pățit așa ceva în 2016. Știe și Ciolacu cum ne-au furat atunci”, a scris Clotilde Armand pe o rețea socială.

Scurt update: - Am depus cerere de renumărare a voturilor; - Am sesizat autoritățile privind tentativele de fraudă de...

Publicată de Clotilde Armand pe Luni, 10 iunie 2024

Liderii PSD șin PNL susțin că George Tuță, candidatul lor, a câștigat Primăria Sectorului 1 al Capitalei.

George Tuță: "Sunt 40 de ore de când încearcă orice manevră să nu depună buletinele de vot”

Seara trecută, George Tuţă a declarat, într-o intervenţie în direct la Sinteza Zilei, că primarul Clotilde Armand este principalul responsabil de circul de la Sectorul 1, încercând să prelungească agonia unui mandat plin de eşecuri.

"Sunt 40 de ore de când încearcă orice manevră să nu depună buletinele de vot şi să nu se vadă rezultatul final din care, vă spun cinstit, că Sectorul 1 are de câştigat. Pentru că scapă după o perioadă de aproape patru ani de zile de circ şi scandal.

Şi vedeţi că nici măcar această ultimă zi din cariera politică a doamnei Armand nu este lipsită de controversă şi de o umilinţă la care au fost supuşi cetăţenii în această perioadă", a spus Tuţă.   

×
Subiecte în articol: Clotilde Armand
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Un paradis turistic din Italia este nevoit să refuze turiști pentru că nu mai are apă
x close