Antena 3 CNN Alegeri locale 2024 Nicolae Ciucă, primele declarații în ziua votului: „Am votat pentru o Românie puternică într-o Europă unită"

Nicolae Ciucă, primele declarații în ziua votului: „Am votat pentru o Românie puternică într-o Europă unită"

Nicolae Ciucă a votat în această dimineață în jurul orei 08.00, la secția de votare din Balotești.

New Project
de Redacția Antena 3 CNN    |    09 Iun 2024   •   08:24

După ce a ieșit de la secția de vot din Balotești, în această dimineață,Nicolae Ciucă a făcut primele declarații referitoare la importanța alegerilor. Premierul a subliniat că a votat pentru dezvoltarea României și pentru o viață mai bună în fiecare comunitate.

Duminică, la ora 22:00, în direct la Antena 3 CNN şi pe antena3.ro veţi afla primii care sunt rezultatele alegerilor europarlamentare şi locale 2024 și datele singurului EXIT-POLL din România realizat de Curs-Avangarde.

„Am votat pentru siguranța românilor, pentru păstrarea valorilor noastre, a tradițiilor și a credinței. Tot ceea ce înseamnă identitate românească, pentru o Românie puternică într-o Europă unită, pentru parcursul european al României. Este un drum de la care nu trebuie să ne abatem indiferent cât zgomot se face,” a declarat Ciucă.

El a continuat, subliniind importanța implicării civice și patriotismului: „În ultima perioadă s-a vorbit mult despre a ne face datoria de cetățeni. Am vorbit despre patriotism, cred că este un moment decisiv în care trebuie să ne implicăm în viitorul României, în viitorul nostru al tuturor, un viitor care poate să fie al dezvoltării, al siguranței, sau poate fi al stagnării sau al haosului.”

Ciucă a încheiat prin a încuraja participarea la vot: „Ca atare, este foarte importantă prezența la vot. Este foarte important cine ne reprezintă la Bruxelles și este foarte important cine conduce comunitățile. Ca atare, îi îndemn pe fiecare dintre cetățenii României să meargă la vot și să decidă viitorul țării noastre care trebuie să fie un viitor mai bun.”

×
Subiecte în articol: Nicolae Ciucă alegeri 2024
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Statul a îndatorat fiecare român cu 5.400 e euro. Ce a făcut cu banii
x close