Antena 3 CNN Alegeri locale 2024 Bătaie în ziua alegerilor: Candidatul PNL Slatina, Mario De Mezzo, a lovit un consilier local PSD

Bătaie în ziua alegerilor: Candidatul PNL Slatina, Mario De Mezzo, a lovit un consilier local PSD

Victima a fost transportată la spital.

Bătaie în ziua alegerilor: Candidatul PNL Slatina, Mario De Mezzo, a lovit un consilier local PSD
Incident în secţia de votare: Candidatul PNL Slatina, Mario De Mezzo, a lovit un consilier local PSD
de Georgiana Adam    |    09 Iun 2024   •   11:48

Candidatul PNL la Primăria Slatina, Mario De Mezzo, şi-a pierdut cumpătul, duminică, şi a lovit reprezentantul unui alt partid politic, potrivit reporter24.ro.

Duminică, la ora 22:00, în direct la Antena 3 CNN şi pe antena3.ro veţi afla primii care sunt rezultatele alegerilor europarlamentare şi locale 2024 și datele singurului EXIT-POLL din România realizat de Curs-Avangarde.

Incidentul a avut loc în una din secţiile de votare de la Colegiul Naţional „Radu Greceanu”.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Cel care a fost lovit de Mario De Mezzo, în ziua alegerilor locale din 9 iunie 2024, este consilierul local PSD Emil Popa.

În urma incidentului care a avut loc, victima a fost transportată la spital.

Mario De Mezzo s-a remarcat, înainte şi în timpul campaniei electorale, prin atacurile violente la contracandidaţi şi nu numai.

"La data de 9 iunie 2024, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Slatina au fost sesizați de către Spitalul Județean de Urgență Slatina, cu privire la faptul că o persoană s-a prezentat la unitatea spitalicească și acuză că ar fi fost agresată fizic.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului pentru stabilirea situației de fapt, urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun", informează, duminică, Poliţia Slatina.

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Turiști români din Turcia, evacuați din hoteluri din cauza incendiilor
x close