Antena 3 CNN Alegeri locale 2024 Antena 3 CNN a fost sursa principală de informare pentru politicieni. Liderii partidelor au urmărit, în timp real, exit-poll-urile

Antena 3 CNN a fost sursa principală de informare pentru politicieni. Liderii partidelor au urmărit, în timp real, exit-poll-urile

Liderii PSD, PNL și UDMR au primit rezultatele parțiale, în timp real, de la Antena 3 CNN

New Project (91)
Antena 3 CNN a fost sursa principală de informare pentru politicieni. Liderii partidelor au urmărit în timp real exit-poll-urile
de Andreea Ştefan    |    10 Iun 2024   •   14:32

Antena 3 CNN a fost sursa principală pentru informare cu ocazia alegerilor care s-au încheiat în urmă cu doar câteva ore. Iar liderii partidelor şi alianţelor politice au ales să urmărească dar şi să afle primele date referitoare la opţiunile politice ale românilor chiar de la postul nostru de televiziune.

La ora 22:00, Antena 3 CNN a difuzat rezultatele parţiale ale exit-poll-ului realizat de CURS-AVANGARD la alegerile locale şi europarlamentare.

Iar liderii partidelor politice au ales să afle rezultatele de la postul nostru de televiziune. La sediul PSD din Capitală, social-democraţii urmăreau Antena 3 CNN în timp real.

Și liberalii au ales Antena 3 CNN în seara alegerilor.

În faţa Primăriei Generale a Capitalei, de pe un ecran mare amplasat acolo, și Nicuşor Dan, alături de susţinătorii săi, au urmărit rezultatele.

Pe Antena 3 CNN a fost deschis şi televizorul din sediul de campanie al Partidului Umanist Social Liberal.

Şi in Timişoara, emoţiile au fost mari în aşteptarea rezultatelor. Însă şi aici oamenii politici au ales să afle primele rezultate de la Antena 3 CNN.

Dominic Fritz împreună cu susţinătorii au fost cu ochii pe postul nostru de televiziune pentru cifrele parţiale.

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Tricolorii s-au întors acasă. Au fost primiți ca niște eroi, de sute de fani
x close