Antena 3 CNN Alegeri locale 2024 Alfred Simonis, candidat la preşedinţia Consiliului Judeţean Timiş, la Antena 3 CNN: "Este un fenomen!"

Alfred Simonis, candidat la preşedinţia Consiliului Judeţean Timiş, la Antena 3 CNN: "Este un fenomen!"

Alfred Simonis, preşedintele interimar al Camerei Deputaţilor, şi candidatul PSD la preşedinţia Consiliului Judeţean Timiş, a dezvăluit, la Antena 3 CNN, cum vrea să câştige alegerile locale din 9 iunie 2024, dar şi planul pe care îl are pentru judeţul Timiş.

de Redacția Antena 3 CNN    |    27 Mai 2024   •   22:10

"Am văzut că scorul lui Nicușor Dan a scăzut permanent în ultimele două săptămâni. Scorul doamnei Firea este în creștere. Diferența este de 4%. Prin urmare, este timp să trecem pe prima poziție. În acest moment, Nicușor Dan nu are niciun argument pentru a câștiga un nou mandat în fruntea Primăriei Capitale, așa că, sunt încrezător în șansele candidatei noastre. 

În Timiș avem o candidatură comună PSD-PNL. Alianța stă bine, are argumente pentru a fi pe prima poziție. Sunt multe investiții aduse în acești ani în județul Timiș după o perioadă foarte lungă în care nu s-a investit nimic. 

Lucrurile s-au schimbat odată cu această coaliție. Și se lucrează pe absolut toate infrastructurile. Actualul guvern a făcut în așa fel încât să aducem investiții substanțiale în județul Timiș: spital, autostradă, gara, aeroport și multe altele. 

În primul rând, aș vrea ca aceste finanțări aduse să fie implementate eficient. Timișul contribuie cu cei mai mulți bani în Capitală și nu primește niciodată, nimic înapoi" a declarat Alfred Simonis. 

Ce va face Alfred Simonis pentru județul Timiș?

"Alfred Simonis finalizează stadionul, sprijină proiectele de infrastructură și încearcă să obțină o nouă finanțare pentru județul Timiș. Nu există niciun proiect finalizat de actuala conducere a județului.

Mai mult, anul trecut, Timișoara a fost întrecută la numărul de turiști chiar și de Râmnicu Vâlcea. De ceea cred este nevoie de o schimbare în această conducere", mai precizează Alfred Simonis.  

De asemenea, președintele interimar al Camerei Deputaților, Alfred Simonis, anunță un amendament la Codul Penal pentru clanurile din Timișoara și din țară care își terorizează vecinii, astfel încât să îi oblige să vândă la prețuri derizorii imobilele pe care le aveau. El precizează că se poate institui un ordin de restricție față de vecinii agresivi și se incriminează fapta de terorizare. 

"Este un fenomen care s-a întâmplat în Timișoara.  Astăzi am trecut de Camera Deputaților o modificare a Codului Penal, astfel încât să incriminăm această tulburare de posesie.

Introducem un soi de protecție împotriva celor care te constrâng să vinzi apartamentul la un preț derizoriu. Acest ordin de protecție vine să reglementeze o chestiune care este necesară. Inițiativa pedepsește tulburarea de posesie pentru a putea trimite în judecată pe cineva. Cred că oricui îi este teamă de închisoare", a declarat Alfred Simonis.

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Un copil de șase ani a fost mușcat pe o plajă din Năvodari
x close