Antena 3 CNN Alegeri locale 2024 PNL acuză un consilier local USR de la Sectorul 1 că umbla la buletinele de vot: ”Vom face plângere penală”

PNL acuză un consilier local USR de la Sectorul 1 că umbla la buletinele de vot: ”Vom face plângere penală”

Facebook / PNL Sector 1
Alegeri locale 2024. PNL: ”Fără respect, la lumina zilei, consilierul local USR încalcă legea! Fotografiile sunt clare!”
de Laura Dinu    |    10 Iun 2024   •   10:17

Partidul Național Liberal a publicat o serie de fotografii pe Facebook, în care consilierul local USR, Adrian Nicolaescu, ar încălca legea, deschizând buletine de vot.

Potrivit acestora, fapta consilierului local USR Adrian Nicolaescu nu va rămâne nepedepsită. 

”Fără pic de respect față de lege, la lumina zilei, consilierul local USR Adrian Nicolaescu încalcă art. 93 lit. f din Legea 115/2015 conform căreia "președintele secției de votare este singura persoană care are dreptul să deschidă buletinele de vot și să le arate celor prezenți, citind cu voce tare cui i-a fost atribuit fiecare vot. Niciun alt membru al secției de votare nu este menționat în această procedură."

Încă un infractor la USR! Fotografiile acestea sunt clare și vom face și plângere penală pentru că o astfel de faptă nu trebuie să rămână nepedepsită”, scriu reprezentanții PNL Sector 1 pe o rețea socială. 

Fără pic de respect față de lege, la lumina zilei, consilierul local USR Adrian Nicolaescu încalcă art. 93 lit. f din...

Publicată de PNL Sector 1 pe Duminică, 9 iunie 2024

×
Subiecte în articol: Adrian Nicolaescu USR PNL Sector 1
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close