Antena 3 CNN Alegeri locale 2024 Alegeri locale 2024. Emil Boc a câștigat al şaselea mandat de primar al municipiului Cluj-Napoca

Alegeri locale 2024. Emil Boc a câștigat al şaselea mandat de primar al municipiului Cluj-Napoca

Emil Boc este primar al Clujului din anul 2004

emil boc Hepta - Mediafax Foto - Raul Stef
Alegeri locale 2024. Emil Boc a câștigat al şaselea mandat de primar al municipiului Cluj-Napoca
de Milena Niță    |    10 Iun 2024   •   09:15

Primarul în funcţie al municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a câştigat cel de-al şaselea mandat de edil, în urma alegerilor locale, potrivit news.ro.

Emil Boc a câştigat un nou mandat cu 45% dintre voturi, potrivit numărătorii paralele realizate de liberali.

El este urmat de Sabin Sărmaş, candidat independent, cu 30% dintre voturi.

Emil Boc obţine, astfel, cel de-al şaselea mandat în funcţia de primar al municipiului Cluj-Napoca, pe care îl conduce din anul 2004.

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, spunea, ieri, că a votat pentru un oraş ca afară, pentru o Românie şi o Europă puternice.

„Am votat astfel încât în continuare lucrurile bune să se adune la Cluj. Am votat pentru un oraş ca afară, pentru că dacă dorim o ţară ca afară, trebuie în primul rând să avem oraşe ca afară, iar Clujul este pe cale să fie un oraş ca afară, un oraş pe care să şi-l dorească românii în continuare, clujenii să fie bucuroşi că trăiesc într-un oraş cu condiţii cât mai apropiate de cele din Uniunea Europeană. 

Am votat de asemenea pentru o echipă care a fost capabilă să aducă Clujul la nivelul de dezvoltare care este astăzi şi care are maturitatea şi experienţa să ştie ce să facă în continuare pentru a-l menţine. 

De asemenea, am votat pentru o Românie puternică în Europa şi pentru o Europă puternică, pentru că doar o Europă puternică poate să ne asigure în continuare pace, libertate de mişcare şi acces la prosperitate", spunea Emil Boc, duminică, la ieşirea de la urne.

×
Subiecte în articol: alegeri locale 2024 Emil Boc Cluj-Napoca
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Marine Le Pen promite că va reduce ajutorul pentru Ucraina
x close