Antena 3 CNN Adevăruri ascunse Zodiile care dau lovitura în dragoste, în octombrie. Mihai Voropchievici: "Este cea mai periculoasă dragoste"

Zodiile care dau lovitura în dragoste, în octombrie. Mihai Voropchievici: "Este cea mai periculoasă dragoste"

Numerologul Mihai Voropchievici a dezv?luit, în cadrul emisiunii Adev?ruri ascunse, cei trei nativi din zodiac care vor fi lovi?i s? s?geata lui Cupidon în luna octombrie.
Numerologul Mihai Voropchievici, în timpul emisiunii Adevăruri ascunse. FOTO: antena3.ro
de I.D.    |    05 Oct 2024   •   10:42

Numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse, cele trei semne zodiacale care vor fi lovite de săgeata lui Cupidon în luna octombrie.

"Dragostea de octombrie este „cea mai periculoasă”, aducând schimbări profunde în viața celor norocoși. 

Balanţă

Balanțele, după o perioadă lungă de suferință din cauza lipsei de afecțiune, vor găsi acum iubirea adevărată. Acestea se vor bucura de momente intense și speciale, iar relația lor va evolua rapid spre căsătorie, cu evenimente fericite, precum vacanțe și planuri de nuntă.

Săgetător

Săgetătorii, cunoscuți pentru pretențiile lor mari, vor întâlni în sfârșit persoana perfectă. Aceștia vor trăi cele mai frumoase experiențe alături de partenerii lor, iar dorința de a experimenta lucruri noi va consolida relația. 

Gemeni

Gemenii, fiind expansivi și plini de energie, vor simți că sunt „în al nouălea cer”. Relația lor va începe treptat, dar va evolua rapid spre o poveste de iubire profundă și, posibil, chiar o căsătorie. În luna octombrie, dorința lor de a întemeia o familie va fi mai puternică ca niciodată, iar nimeni nu le va putea sta în cale.", a spus numerologul Mihai Voropchievici.

×
Subiecte în articol: Mihai Voropchievici
Citește mai multe din Adevăruri ascunse
» Vezi toate știrile din Adevăruri ascunse
Cele mai noi știri
Parteneri
x close