Antena 3 CNN Adevăruri ascunse "Voi vedeți un punctuleţ mic şi negru, nu coala albă, mare de hârtie? Așa o să creșteți". Pilda zilei, cu Lidia Fecioru

"Voi vedeți un punctuleţ mic şi negru, nu coala albă, mare de hârtie? Așa o să creșteți". Pilda zilei, cu Lidia Fecioru

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a explicat la rubrica Pilda zilei, din emisiunea Adevăruri ascunse, de la antena3.ro, cum unii oameni nu pot vedea parte bună a unui lucru din cauza unui "mic punct negru".

lidia fecioru antena3.ro
"Voi vedeți un punctuleţ mic şi negru, nu coala albă, mare de hârtie? Așa o să creșteți". Pilda zilei, cu Lidia Fecioru Sursa foto: antena3.ro
de Georgiana Adam    |    02 Sep 2023   •   20:30

"Un înțelept şi-a adunat ucenicii, și-a luat o coală mare de hârtie albă și a desenat pe ea un punct micuț, micuț, negru. Şi se duce în fața lor și spune: "ce vedeți aici?". Și toți au zis: "un punct negru".

Atunci, el a zis: "răspunsul este incorect". "Cum adică incorect", au spus oamenii? 

"Păi, oare, voi nu vedeți coala aceasta albă, mare de hârtie? Ați văzut punctulețul acela negru? Așa o să creșteți și de fiecare dată într-un om n-o să vedeți partea cea mai mare, care e foarte bună. 

O să vedeți doar un punctuleț mic care o să vă deranjeze pe voi. 

Şi din cauza acelui punctuleț mic, negru nu vedeți și partea cealaltă frumoasă", a fost Pilda zilei, spusă de Lidia Fecioru, sâmbătă, la emisiunea Adevăruri ascunse, de la antena3.ro.

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close