Antena 3 CNN Adevăruri ascunse Unguentul care te scapă de durerile articulare | Lidia Fecioru: "Pişcă puţin şi se ţine doar două ore"

Unguentul care te scapă de durerile articulare | Lidia Fecioru: "Pişcă puţin şi se ţine doar două ore"

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a vorbit, în cadrul rubricii Leacul zilei din emisiunea Adevăruri ascunse, despre unguentul din ingrediente naturale care te scapă de durerile articulare.

unguent scapa dureri articulare lidia fecioru
Unguentul care te scapă de durerile articulare | Lidia Fecioru: "Pişcă puţin şi se ţine doar două ore" Sursa foto: antena3.ro
de Georgiana Adam    |    23 Sep 2023   •   20:00

"Pentru astăzi am o reţetă pentru durerile articulare, pentru că tot vine iarna şi încep să ne doară articulaţiile.

Reţeta este foarte simplă. Avem nevoie de o lingură de făină de muştar, o lingură de apă, una de miere şi una de sare. Amestecăm bine, bine şi punem acest unguent pe articulaţii.

Învelim cu o folie de plastic şi punem apoi un fular. Stăm aşa aproximativ două ore. Pişcă puţin. Putem face acest tratament timp de o săptămână.", a spus bioenergoterapeutul Lidia Fecioru în cadrul rubricii Leacul zilei din emisiunea Adevăruri ascunse.

Citeşte şi: Ceaiul care ajută la o circulaţie cerebrală mai bună, la articulaţii şi este antiinflamator. Lidia Fecioru: "Nu se bea la întâmplare"

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close