Antena 3 CNN Adevăruri ascunse Topul celor mai orgolioase zodii, cu Mihai Voropchievici: "Ei pot deveni uşor tirani"

Topul celor mai orgolioase zodii, cu Mihai Voropchievici: "Ei pot deveni uşor tirani"

mihai voropchievici
Numerologul Mihai Voropchievici, în timpul emisiunii Adevăruri ascunse
25 Aug 2024   •   12:00

Numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse, topul celor mai orgolioase zodii.

Leu

Leul este prezentat ca fiind regal, având tendința de a se considera superior celorlalți, datorită faptului că se simte regele animalelor. Ei au o tendință naturală de a fi lideri și detestă să li se atragă atenția asupra greșelilor lor. Din cauza unui complex de superioritate, Leul nu acceptă critica și tinde să acapareze toate conversațiile, dorind mereu să fie în centrul atenției. 

Capricorn

Capricornul este descris ca fiind obsedat de succes și foarte încrezător în sine. Datorită entuziasmului pentru a-și susține obiectivele, ei pot uita că și părerile altora pot fi corecte. Capricornul nesigur poate deveni un tiran care desconsideră pe ceilalți pentru a se menține pe primul loc. Totuși, dacă un Capricorn ajunge să își înțeleagă limitele, poate aprecia oportunitatea de a învăța de la ceilalți.

Vărsător

Vărsătorul este prezentat ca fiind independent și foarte încăpățânat, ignorând de multe ori opiniile altora. Ei au o nevoie intensă de a se considera cei mai buni, dar acest lucru nu este întotdeauna evident datorită comportamentului lor fermecător. Vărsătorul evită tot ce este la modă și critică ceea ce este popular pentru a se simți unic și superior. Cu toate acestea, un Vărsător cu încredere autentică poate fi un lider care luptă pentru binele umanității.

×
Subiecte în articol: Mihai Voropchievici Adevăruri ascunse
Citește mai multe din Adevăruri ascunse
» Vezi toate știrile din Adevăruri ascunse
Cele mai noi știri
Parteneri
x close