Antena 3 CNN Adevăruri ascunse Top trei cele mai sensibile zodii, cu Mihai Voropchievici: „Îşi ascund mereu suferinţa în spatele unui zâmbet"

Top trei cele mai sensibile zodii, cu Mihai Voropchievici: „Îşi ascund mereu suferinţa în spatele unui zâmbet"

Plini de trandeţe şi foarte empatici, acești nativi își ascund slăbiciunile pentru a menține ridicat moralul celor din jur

Horoscop Mihai Voropchievici
Top trei cele mai sensibile zodii, cu Mihai Voropchievici: „Îşi ascund mereu suferinţa în spatele unui zâmbet"
de Redacția Antena 3 CNN    |    08 Iun 2024   •   20:00

Numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit, în emisiunea Adevăruri ascunse, în cadrul unui horoscop inedit, care sunt cele mai sensibile zodii din horoscop. 

Fiecare din cele douăsprezece zodii are o parte sensibilă, dar sunt unele care sunt ultra-sensibile și prima ar fi nativii din zodia Pești, care sunt sensibili, dar totodată sunt și empatici.

Ei au lupte interioare din cauza caracterul lor sensibil, dar pentru că sunt și empatici, pur și simplu își protejează apropiații, oricât de grea este durerea lor interioară. Dacă o persoană din zodia Peștilor trece prin într-o perioadă nefastă, își va ascunde suferința în spatele unui zâmbet. Iar până la urmă persoanele din această zodie, Pești, pot "înnota" pentru a ocoli, toate obstacolele, chiar şi zodiile prădătoare care le pot face rău.

Altă zodie care e plină de tandrețe, dar sunt foarte vulnerabili sunt nativii din zodia Rac. Vulnerabil, dar totodată protectori datorită carapacei lor. 

Racii sunt plini de tandrețe și protectori față de ceilalți, dar își ascund emoțiile într-o carapace care cu greu poţi s-o dai la o parte și să intri să vezi de unde vine sensibilitatea lor, pentru că se ascund în spatele unui zâmbet călduros. În sufletul lui poate sunt revoluții, răscoale furtuni, dar el zâmbește. Vor să fie puternici, dar nu neapărat pentru ei, ci pentru cei dragi și de multe ori își ascund slăbiciunile pentru a menține ridicat moralul celor din jur. Raci au tendința de a se izola când se simt amenințați.

Următorii sunt persoanele din zodia Balanței. Sunt echilibrate pentru a-și gestiona durerea, dar chiar când sunt deprimate și melancolice, știu să-şi gestioneze suferințele și emoțiile. Persoanele din zodia Balanței sunt persoane care-și ascund sentimentele sub o mască fericită, fiindcă se gândesc la binele celor din jur.

Sunt ușor de rănit în interior, dar au metodele lor de a-și aborda propriile sentimente.

Scurt și la obiect. Întâmplător, la mine în casă sunt toate trei de multe ori și la dublu, dar am învățat cum să creștem împreună, cum să ne ocrotim împreună. Şi, totodată, suntem, și să zic așa, niște "cârje bune" pentru ceilalți din jurul nostru.

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Coaliția a decis calendarul electoral. Românii votează și de Ziua Națională
x close