Antena 3 CNN Adevăruri ascunse Top 5 zodii care termină vara în forţă. Mihai Voropchievici: „Ei sunt cei care vor muta munţii din loc"

Top 5 zodii care termină vara în forţă. Mihai Voropchievici: „Ei sunt cei care vor muta munţii din loc"

Mihai voropchievici
Numerologul Mihai Voropchievici, în timpul emisiunii Adevăruri ascunse. Sursă foto: Captură video Antena 3 CNN
de Redacția Antena 3 CNN    |    27 Iul 2024   •   10:00

Numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse, topul celor cinci zodii care vor termina această vară în forţă.

Berbec

Berbecii vor avea parte de multe reuşite până la finalul verii. Vor putea face progrese uriaşe în plan profesional. Fac o schimbare pe care şi-o doresc de mult timp. Este cazul să-şi asume şi riscuri. În cele din urmă, vor ajunge unde îşi doresc.

Rac

Racii îşi vor îndeplini anumite dorinţe mai vechi, vor avea ocazia să se bucure de călătorii şi vor descoperi locuri noi. Pun în aplicare nişte idei care le aduc numeroase câştiguri. Nimic nu îi poate opri în a-şi atinge obiectivele.

Fecioară

În această vară vine cu multe surprize pentru că apar mai multe oportunităţi de a avansa în carieră. Vor face schimbări pe care şi le doreau de mult timp. Întâlnesc oameni care au aceleaşi obiective.

Scorpion

Vor avea parte numai de lucruri bune în această vară. Primesc oferte neaşteptate. Au şansa să-şi schimbe viaţa semnificativ. Vor avea parte şi de susţinerea unor persoane apropiate.

Vărsător

Vor obţine tot ce îşi doresc şi vor avea parte de rezultate excelente. Au multe idei de proiecte pe care să le înceapă pe cont propriu. Lucrurile vor merge foarte bine pentru această zodie.

×
Subiecte în articol: Adevăruri ascunse
Citește mai multe din Adevăruri ascunse
» Vezi toate știrile din Adevăruri ascunse
Cele mai noi știri
Parteneri
x close